Öneri Hangisini almalıyım ?

PffPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Yoksa mi band 6 mı alayım ?
Geniş olması ve özellikleriyle öne çıkıyor üstelik internette de videoları görünce buna da aklım gitmeye başladı . Alsam pişman olur muyum ? İlerde sıkıntı çıkarır mı ?

Geniş olması ve özellikleriyle öne çıkıyor üstelik internette de videoları görünce buna da aklım gitmeye başladı . Alsam pişman olur muyum ? İlerde sıkıntı çıkarır mı ?
mi band 6 kullandım bundan iyidir.

Çin markası mı bu ilk defa görüyorum
Apple watch çakması gibi düşün . Smart watch markası . Akıllı saatin ingilizce karşılığı şeklinde bir markası var :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mi band 6 kullandım bundan iyidir.

Mi Band 6 daha iyi olur gibi.
Tahmin etmiştim . Fakat geçen ben bu ürünü iade yolladım. şarj olmuyordu açılmıyordu bozuktu . Tekrar yaşar mıyım aynı problemi ?

Mi band almanı tavsiye ederim çakma bir akıllı saatten daha işlevsel olur. Ayrıca Mi band 4 kullandım uzun süre çok sağlam camları aşırı kaliteli.

Mi Band 6 aldım tekrardan . Bir öncesi sorunlu gelmişti ve iade etmiştim . Umarım tekrar sorunla karşılaşmam . Farklı plartform ve satıcıdan 419 tl ile bir fiyattan aldım .

mi band 6

Mi band 6 bence

Mi band 6 aldım . Önceden almıştım fakat iade etmiştim bozuk olduğu için bunu da etmem umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,589
Üyeler
191,129
Son üye
Lxoraa
Geri