Merhaba,
Depolamam yetmiyor 2-3 tane güncel oyun indirdimmi doluyor hemen ve bi harddiske ihtiyacım var
asus prime a320m-k anakartla uyumlu 300-500+? TL civarında harddisk arıyorum önerebilir misiniz
Seagete Berracuda 500g
bu 500 lük barracudalar için binevi atık disk diyorlardı ofis artığı vs. performansı da kötü gibi söylentiler vardı siz kullanıyor musunuz ? önerir misiniz ??Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eski sistemimde kullanıyordum. HDD segmentinde kuşkusuz güvenilir markalarından birisi. Gayet güvenilir olduğunu düşünüyorum.bu 500 lük barracudalar için binevi atık disk diyorlardı ofis artığı vs. performansı da kötü gibi söylentiler vardı siz kullanıyor musunuz ? önerir misiniz ??
Zaten öyle. Buradan alacağınıza Letgodan aynı diski 2. el alabilirsiniz.bu 500 lük barracudalar için binevi atık disk diyorlardı ofis artığı vs. performansı da kötü gibi söylentiler vardı siz kullanıyor musunuz ? önerir misiniz ??
çok düşük kapasitesi be :/ucuz ve fp bir hdd arıyorsanız imzamdakını kullanıyorum memnunum fiyatıda uygun
disklerden pek anlamadığım için 2. el işine girmek istemiyorum hiçZaten öyle. Buradan alacağınıza Letgodan aynı diski 2. el alabilirsiniz.
Zaten hepsiburada daki de 2. el. sadece hepsiburada aracılığıyla almış oluyorsunuz. 500 GB hddlerin üretimi yıllar önce durdu.çok düşük kapasitesi be :/
disklerden pek anlamadığım için 2. el işine girmek istemiyorum hiç
peki 1tb önerebileceğiniz bir şey varmı ?Zaten hepsiburada daki de 2. el. sadece hepsiburada aracılığıyla almış oluyorsunuz. 500 GB hddlerin üretimi yıllar önce durdu.
Bu model 1tb samsung bul ve al.Çelik gibi hdd'dir.Ölümsüz desem yeridir.Ben sana önereyim.peki 1tb önerebileceğiniz bir şey varmı ?