Hard Disk Önerileriniz

uribiru

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
400
Merhaba,
Depolamam yetmiyor 2-3 tane güncel oyun indirdimmi doluyor hemen ve bi harddiske ihtiyacım var
asus prime a320m-k anakartla uyumlu 300-500+? tl civarında harddisk arıyorum önerebilir misiniz

Merhaba,
Depolamam yetmiyor 2-3 tane güncel oyun indirdimmi doluyor hemen ve bi harddiske ihtiyacım var
asus prime a320m-k anakartla uyumlu 300-500+? TL civarında harddisk arıyorum önerebilir misiniz

Seagete Berracuda 500g
bu 500 lük barracudalar için binevi atık disk diyorlardı ofis artığı vs. performansı da kötü gibi söylentiler vardı siz kullanıyor musunuz ? önerir misiniz ??

bu 500 lük barracudalar için binevi atık disk diyorlardı ofis artığı vs. performansı da kötü gibi söylentiler vardı siz kullanıyor musunuz ? önerir misiniz ??
Eski sistemimde kullanıyordum. HDD segmentinde kuşkusuz güvenilir markalarından birisi. Gayet güvenilir olduğunu düşünüyorum.

ucuz ve fp bir hdd arıyorsanız imzamdakını kullanıyorum memnunum fiyatıda uygun

Zaten öyle. Buradan alacağınıza Letgodan aynı diski 2. el alabilirsiniz.

çok düşük kapasitesi be :/

disklerden pek anlamadığım için 2. el işine girmek istemiyorum hiç
Zaten hepsiburada daki de 2. el. sadece hepsiburada aracılığıyla almış oluyorsunuz. 500 GB hddlerin üretimi yıllar önce durdu.

Geri