Windows SSD'de yüklü ise HDD'in bağlantısı çıkartırsan eski haline döner.beyler harddisk bozulmus bılgısayar acılırken zorlanıyor 120 gb ssd var pcde yeni almam şartmı bılgısayarda bişi yok sadece PUBG mobıl yuklu foto felan yok harddıskı cıkarsam bı sorun olurmu zararları nelerdır
Windows SSD'de yüklü ise HDD'in bağlantısı çıkartırsan eski haline döner.beyler harddisk bozulmus bılgısayar acılırken zorlanıyor 120 gb ssd var pcde yeni almam şartmı bılgısayarda bişi yok sadece PUBG mobıl yuklu foto felan yok harddıskı cıkarsam bı sorun olurmu zararları nelerdır
ssd mi yoksa hdd mi yuklu oldugunu nasıl anlarım reıs eyvallah cevabın ıcın tesekkur ederım bu aradaWindows SSD'de yüklü ise HDD'in bağlantısı çıkartırsan eski haline döner.
HDD'i, HD Tune ile error scan testi yapın ama quick scan açmayın.
Bilgisayarıma girin. C isimli bölüm kaç GB?ssd mi yoksa HDD mi yuklu oldugunu nasıl anlarım reıs eyvallah cevabın ıcın tesekkur ederım bu arada
111 gb yanı ssd takılı
Rica ederim.111 gb yanı ssd takılıdırek sokuyorum hddyı varolasın reısım büyüksün vesselam
<3
en ıyı cevap nasıl ısaretlıyorum onuda halledeyımRica ederim.![]()
Konunun soru olması lazım. Benim mesajı rapor edip "en iyi cevap seçer misiniz?" diye yazarsanız gerisini yetkililer yapar.en ıyı cevap nasıl ısaretlıyorum onuda halledeyım