Neler Yeni

Yardım Hareketli masaüstü arka planı

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Arkdaşlar GOT bitirdin ve hayran kaldım pc me hareketli masütü yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım ve video nereden bulacağım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen Jon Snow olmasını istiyorum arka planın

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Arkdaşlar GOT bitirdin ve hayran kaldım pc me hareketli masütü yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım ve video nereden bulacağım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen Jon Snow olmasını istiyorum arka planın

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Anonim Ankh
Microsoft Store'daki bu uygulama sayesinde yapabilirsin.
Ama bunun kendi içinde duvar kağıtları var mı emin değilim, dışardan indirip bununla uygulayabiliyordun sanırım.

Lively Walpaper Microsoft Mağazasında bulunuyor ücretsiz uzun süredir kullanıyorum bir deneyin isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lively Walpaper Microsoft Mağazasında bulunuyor ücretsiz uzun süredir kullanıyorum bir deneyin isterseniz.
Hocam o halledirlirde arka planı bulamadım Jon snow olsun istiyorum hareketli baya baktım ama bulamadım nereden bulabilirim

Hocam o halledirlirde arka planı bulamadım Jon snow olsun istiyorum hareketli baya baktım ama bulamadım nereden bulabilirim
İnternetten istediğiniz duvar kağıdını indirip bu söylediğim uygulama ile hareketlilik kazandırabilirsiniz ayarlarında bu özellik bulunuyor, yada hareketli bir duvar kağıdı indirirsiniz uygulama üzerinden bunu duva rkağıdı olarak ayarla seçeneğini kullanarakta yapabilirsiniz geliştiricinin Github sayfasında nasıl kullanacağınıza dair bilgilendirme yapılmış dilerseniz oradan da takip edebilirsiniz açık kaynak kodlu bir uygulamadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,459
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom