Harici Modemli Telefon Alınır mı?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
Merhaba arkadaşlar, harici modemli telefon alınır mı? Entegre modemi olan telefona göre ne dezavantajı olur?

Ne demek istedin anlamadım
exynos 2600 işlemcisinde harici modem var alınır mı demek istiyorum harici modemli telefonlar her zaman daha fazla güç tüketiyorlar yani pili su gibi içiyorlar ayrıca çok fazla ısınıyorlar

Qualcomm işlemcili telefonlarda da ayrı olmalı, hatta Apple bile bir noktada qualcomm modem çip kullanmaya başladı,,siz telefon bazında araştırma yapın. Yeni telefonlarda da Vapor Chamber olmaya başladı. Sizin mantığa göre işlemci farketmeksizin ısınması lazım her modemi ayrı olan telefon

Qualcomm işlemcili telefonlarda da ayrı olmalı, hatta Apple bile bir noktada qualcomm modem çip kullanmaya başladı,,siz telefon bazında araştırma yapın. Yeni telefonlarda da Vapor Chamber olmaya başladı. Sizin mantığa göre işlemci farketmeksizin ısınması lazım her modemi ayrı olan telefon
Doğru hocam ama çoğunlukla exynosun kalitesini düşük tuttuğu için her zaman ultra modellerde gibi snapdragon işlemci oluyor exynos koymuyorlar insan düşünüyor neden s26 ultrada exynos yok da snapdragon işlemci var ve snapdragon işlemcilerin hepsinde entegre modem var buda ısınmayı azaltıyor daha az ısınıyor.

Ben Mersin deyim, eskiden full qualcomm işlemcili (flagship) telefon alırdım. Cayır cayır yanardı, şimdi hem Mediatek işlemcili (9300+) hemde iPhone 15 kullanıyorum. Bunlarda cayır cayır, ve daha tam sıcaklar gelmedi bile

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Ben Mersin deyim, eskiden full qualcomm işlemcili (flagship) telefon alırdım. Cayır cayır yanardı, şimdi hem Mediatek işlemcili (9300+) hemde iPhone 15 kullanıyorum. Bunlarda cayır cayır, ve daha tam sıcaklar gelmedi bile
Yani snapdragon daha iyi sizin de bildiğiniz gibi exynos 2600 yerine snapdragon 8 elite daha iyi olur diye düşünüyorum yani s26+ yerine s25 ultra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,354
Üyeler
197,667
Son üye
BNC BİLGİSAYAR
Geri