harley iyi oku alınacağını sanmam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
Uygunsuz davranış
harley ismindeki şahıs bana ırkçısın demişti geçmişinde en az 20 adet ağır ırkçılık olgusu var
kendisine boşuna dönek demedim
bu şahıs akp lilerin yanında akplidir
chplilerin yanında chp lidir.
fitneci ve yuvarlaktır
sağcılarda sağcı
solcularda solcudur.
benim ise hiç bir zaman siyasi görüşüm olmamıştır.
kendisi bunlara ek olarak simit tarzıdır dua etsin nimet.
izmir alsancağa beklerim.
onun destekcileri ya ondan sağlam bir çıkarı vardır yada kördür :D
bende bu kadar adamım işte gerçekler pek görülecek bir tarafı yoktur iyi geceler
benim konularımı bozmaktan başka bir şey yapmadın ve tartışma sebebi olmaktan çokta şey etmiyorum seni pek bir önemsizsin
huzurla ban yiyebilirim ve asla r yapmadım yanlış anlama potansiyeli olan insanlar anlamaması için düzenledim başkada paylaşım yapmam zaten

Son düzenleme:
Ooo çok kritik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz de bunu iyi okuyun alınacağınız sanmam.
Size uzun uzun yazmaya efor harcayamam ama tek cümle ile şunu söyleyeyim.
Gördüğüm en boş çarlardan birisiniz.

Kimsenin arkasından konuşmak bana yakışmaz ama uyarı olsun diye bu kişi ile iletişim kurarken ciddi konularda dikkate almayın

huzurla ban yiyebilirim senin kadar düşmeden
Ha bu arada siz arkadaşın seviyesine düşemeyecek kadar alçaktasınız. İrtifayı bu boş yorumlarınızı keserek yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
Forumda shitpostlarınızla görüntü kirliliği hariç başka bir şeye sebep olduğunuza rastlayamadım nedense.

İyi forumlar dilerim.
Umarım alınmazsınız.

Kimsenin arkasından konuşmak bana yakışmaz ama uyarı olsun diye bu kişi ile iletişim kurarken ciddi konularda dikkate almayın
ya ben öyle birisi değilim işte kanka ya ciddiyetsiz insanları boşlayamıyorum tepeme kaynar sular dökülüyor ama sende haklısın daha nasıl kibar anlatabilirdim bilmiyorum işime bakacağıma ha buna yazmakla uğraştım

Ha bu arada siz arkadaşın seviyesine düşemeyecek kadar alçaktasınız. İrtifayı bu boş yorumlarınızı keserek yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
Forumda shitpostlarınızla görüntü kirliliği hariç başka bir şeye sebep olduğunuza rastlayamadım nedense.

İyi forumlar dilerim.
Umarım alınmazsınız.
yapacak bişe yok gerçekler kimisi sevmez ama ülkenin halini anlatmaktır bu iyi forumlar

ya ben öyle birisi değilim işte kanka ya ciddiyetsiz insanları boşlayamıyorum tepeme kaynar sular dökülüyor ama sende haklısın daha nasıl kibar anlatabilirdim bilmiyorum işime bakacağıma ha buna yazmakla uğraştım

yapacak bişe yok gerçekler zorunuza gidebilir iyi forumlar
Estağfurullah hocam ben ne harleyi tanırım ne de sizi. Ben misyonum gördüğümü söylemek.

Sizin gözünüz şişirme egonuzla o kadar kör olmuş ki kendinizi sıradışı yorumlarla bir şey sanıp size karşıt her görüşe adeta hakaret ederek kendinizi diğerlerinden daha bilgili veyahut üstün bir konumda görüyorsunuz. Evet araplar kötü evet insanlık cahil. Bir tek siz zekisiniz.

HATTA VE HATTA bu SÜPER zekanızı kullanıp sırf birini kötülemek için konu açma eforu sarf ettiniz.

Niye ?

ÇÜNKÜ SİZ ZEKİSİNİZ HOCAM. BÖYLE DEVAM EDİN LÜTFEN. Bana eğlence çıkartın.
Umarım "kendi" düşüncelerimi ve yorumlarımı belirttiğim için uyarı yemem, arkadaşın alınacağını sanmıyorum. Zaten adı üstünde yorum ?
Yönetime saygılar.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Hocam siz de bunu iyi okuyun alınacağınız sanmam.
Size uzun uzun yazmaya efor harcayamam ama tek cümle ile şunu söyleyeyim.
Gördüğüm en boş çarlardan birisiniz.
Böyle bir gol yesem futbol hayatini birakirdim heralde.

Durup dururken bunu yazan adamdan ne beklersin engeli baş gitsin zaten forumuj yarısında engelledir bir konu vardı 4-5 yerde ismini gördüm alttaki mesaj üsteki üyeyi yorumladan

Ekler

• Screenshot_2022-06-12-02-55-05-367_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-12-02-55-05-367_com.android.chrome.jpg
    380.7 KB · Hit: 61
Estağfurullah hocam ben ne harleyi tanırım ne de sizi. Ben misyonum gördüğümü söylemek.

Sizin gözünüz şişirme egonuzla o kadar kör olmuş ki kendinizi sıradışı yorumlarla bir şey sanıp size karşıt her görüşe adeta hakaret ederek kendinizi diğerlerinden daha bilgili veyahut üstün bir konumda görüyorsunuz. Evet araplar kötü evet insanlık cahil. Bir tek siz zekisiniz.

HATTA VE HATTA bu SÜPER zekanızı kullanıp sırf birini kötülemek için konu açma eforu sarf ettiniz.

Niye ?

ÇÜNKÜ SİZ ZEKİSİNİZ HOCAM. BÖYLE DEVAM EDİN LÜTFEN. Bana eğlence çıkartın.
Umarım "kendi" düşüncelerimi ve yorumlarımı belirttiğim için uyarı yemem, arkadaşın alınacağını sanmıyorum. Zaten adı üstünde yorum ?
Yönetime saygılar.
BUNU NEREDEN ÇIKARDIN :D anlatmak istediğimi konularda gerek eksiğim gerekse eksikleri yüzünden abnlaşılamamıştır

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri