Sana göre ben Vodafone da kalayım hocam en iyisiPahalı ve çekim gücü iyi=Turkcell
Orta ve Çekim gücü düşük-orta seviye=Vodofone
Ucuz ve çekim gücü leş= Turktelekom
Seç beğen al.
Kendim de üçünüde denedim şuan vodofonedayım köye dağa çıkmıyorsan şehir içinde çekim problemi yaşamazsın.Benim faturalı 11gb internet 500dk 1000sms 45tl veriyom.Turkcell aynı paket yaklaşık 90tl.Sana göre ben Vodafone da kalayım hocam en iyisi
Bazen çıkarım yaylaya dağaKendim de üçünüde denedim şuan vodofonedayım köye dağa çıkmıyorsan şehir içinde çekim problemi yaşamazsın.Benim faturalı 11gb internet 500dk 1000sms 45tl veriyom.Turkcell aynı paket yaklaşık 90tl.
paket adı nedir acaba şuanda 6gbye 40tl veriyorum vodafoneKendim de üçünüde denedim şuan vodofonedayım köye dağa çıkmıyorsan şehir içinde çekim problemi yaşamazsın.Benim faturalı 11gb internet 500dk 1000sms 45tl veriyom.Turkcell aynı paket yaklaşık 90tl.
O zaman vodofone da biraz sıkıntı oluyor.Bazen çıkarım yaylaya dağa
Vodafone berbat baz istasyonunun yanında 3 tik çekiyor.Herkes turkcell önermiş de çok pahalı. ben vodafone öneririm. fiyatlar daha uygun. çekim gücü de fena değil.
Redli 15 pluspaket adı nedir acaba şuanda 6gbye 40tl veriyorum vodafone
Düzcedeyseniz Sıkıntı Çıkmıyor Çekim KonusundaBazen çıkarım yaylaya dağa
Uyumlu 11GB normal paket fiyatı 60 tl ama ben vodofone yeni geçiş yaptım ve internet üzerinden geçtiğim için indirimli bir şekilde kullanıyorum.Sen de başka bir şeye geç sonra tekrar vodofone geri gel o paketi alabilirsin.paket adı nedir acaba şuanda 6gbye 40tl veriyorum vodafone
yaşadığın yere göre değişir. baz istasyonuna göre değişir. baz istasyonundaki yoğunluğa göre bile değişir. ben bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. antalya tarafında baz istasyonunda çok yoğunluk olunca internet çok yavaşladı sadece.Vodafone berbat baz istasyonunun yanında 3 tik çekiyor.
Düzcedeyim de bazen sorunlu internet 3 g ye düşüyor sapıtıyorDüzcedeyseniz Sıkıntı Çıkmıyor Çekim Konusunda