Hatunla oynanacak oyunlar?

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Dostlar bilirse benim güzel forumum bilir dedim geldim, nişanlımla uzaktan oynacağımız oyun var mıdır böyle eğlenceli hafif zorlu varsa çok mutlu olurum valla değerli görüş yorumlarınızı bekliyorum

portal 1 ve 2 , it takes two , a way out aklıma şimdilik bunlar geldi ve stardew valley tabii ki :D şu birbirinize ip ile bağlanıp parkur yaptığınız bir oyun vardı adını unuttum o da süper olur.

Dostlar bilirse benim güzel forumum bilir dedim geldim, nişanlımla uzaktan oynacağımız oyun var mıdır böyle eğlenceli hafif zorlu varsa çok mutlu olurum valla değerli görüş yorumlarınızı bekliyorum
portal 1 ve 2 , it takes two , a way out aklıma şimdilik bunlar geldi ve stardew valley tabii ki :D şu birbirinize ip ile bağlanıp parkur yaptığınız bir oyun vardı adını unuttum o da süper olur.
Chained together
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fikirle ben de o oyunu aldım. Steam Remote Play ile oynanabiliyor denmişti. O telefondan oynayabiliyor mu yoksa bilgisayardan mı yapabiliyoruz sadece? Nasıl oluyor bilginiz var mı?
Valla hiç bilmiyorum hocam o mevzuyu

It takes two çok keyifli gerçekten.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
hocam dediğiniz oyun chained together, ancak bu oyunda tatsız şeyler yaşanılabilir. Alınabilecek bir risk değil :D

hocam dediğiniz oyun chained together, ancak bu oyunda tatsız şeyler yaşanılabilir. Alınabilecek bir risk değil :D
abi lütfen boşanmayın olur sonra :D katılıyorum bence stardew valley deneyin yengemiz bayılacaktır.

a
nedir o tatsız şeyler knkm
abi oyun çok kanser ve 1 kişi hata yapınca diğer kişi de gidiyor :D gerginlik çıkar.

abi lütfen boşanmayın olur sonra :D katılıyorum bence stardew valley deneyin yengemiz bayılacaktır.

a

abi oyun çok kanser ve 1 kişi hata yapınca diğer kişi de gidiyor :D gerginlik çıkar.
he şu sırtında çekic olan oyun mu bir ara reelsleri çıkmıştı erkek geçiyor kız kalıyor arkada asdjhklahlsdahls

Yok indirimleri bekleyin baya ucuza düşüyor 6 dolar vermek gereksiz olabilir eğer aceleniz yoksa
yok hocam 6 dolar vermem ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri