Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HAVİT FUXİ H7 1449 TL

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert ash
H3'ten memnunum ancak denk gelsem buna geçerdim. Bir dahaki indirime artık
Aynen öyle h3'ü şuan gerçekten çok severek kullanıyorum harici mikrofon kullandığım için mikrofon derdim de yok konuya zamanında denk gelseydim çekerdim bi anda...

Dediğin gibi bir dahaki indirime artık.

ArdaAck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda AÇIK
Valla gördüğüm gibi aldım bakalım nasıl kulaklıkmış 😁

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ferhat Bilgi
Bu ilk çıktığın da niyetlenmiştim de hiçbir yerde doğru düzgün incelemesi yok diye bulaşmadım. Fiyat iyiymiş görsem alırdım bu paraya.
bende bilseydim bu fiyata satılacak almazdım bendekini dsogbş
Mesaj otomatik birleştirildi:

h3 seven varsa bence kulagı yok sesler cok boguk valorantta
h7de o sorun kalkmış

Valla gördüğüm gibi aldım bakalım nasıl kulaklıkmış 😁
çok iyi almışsın memnun kalacağına eminim güzel günlerde kullanmanı dilerim

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
vladimiz putin
alanlar memnun mu? 7.1 performansi nasil?

ArdaAck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda AÇIK
bende bilseydim bu fiyata satılacak almazdım bendekini dsogbş

h7de o sorun kalkmış

çok iyi almışsın memnun kalacağına eminim güzel günlerde kullanmanı dilerim
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yunus Emre Uzun
7.1 çok kötü ses kasılmıyor stereo performans güzel
hocam sizinle mi konuşmuştum hatırlamıyorum ama kulaklık bugün elime geçti ve yaklaşık 3 4 saat kullandım ses kalitesi gerçekten pubg r6s cs gibi en ufak sesi bile duymanız gerek oyunlar için iyi değil bir hevesle almıştım şikayetleride çoktu biliyordum ama denemek istedim evet arkadaşlar ürünü almayı isteyen biri bu yorumu okursa onun için kendi değerlendirmemi söyleyelim fps tarzı oyunlar oynuyorsanız asla önermem ama akşam 2 3 saat takılmalık arkadaşlarla sesli konuşmak ve lol tft tarzı en detay seslerin o kadar önemli olmadığı oyunlar oynuyorsanız alabilirsiniz mikrofon kaliteside gayet yeterli... çok dandik bir gamepowerın ilk ürünlerinden olan bir kulaklık kullanıyordum ondan havit e geçiş yaptım ve gerçekten eski kulaklığımın ses kalitesi bass tiz kalitesinin daha iyi olması beni şaşırttı ben pubg ve r6s te test ettim bilenler bilir ufacık bir tahta parçasının sesinden bile adamın nerde olduğunu anladığınız r6da kulaklığın sesi beni rahatsız etti yani bunları söylemek istedim kulaklığı havit store üzerinden kendi sitesinden satın aldım oradan iade talebi oluşturdum inşallah sorunsuz paramı geri alabilirim son ufak bir şey söylemek isterim piyasada yıllardır olan belki bu gibi marklardan biraz daha pahalı olan markalardan asla şaşmayın gözünüz boyanmasın biraz daha dişinizi sıkın bir kere alın kaliteli bilinen yıllardır sektörde olan markaları tercih edin mesajı okuduysanız ve işinize yaradıysa ne mutlu bana bunu okuyup soru sormak isterseniz müsait olduğumda cevap verebilirim iyi forumlar...

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ferhat Bilgi
hocam sizinle mi konuşmuştum hatırlamıyorum ama kulaklık bugün elime geçti ve yaklaşık 3 4 saat kullandım ses kalitesi gerçekten pubg r6s cs gibi en ufak sesi bile duymanız gerek oyunlar için iyi değil bir hevesle almıştım şikayetleride çoktu biliyordum ama denemek istedim evet arkadaşlar ürünü almayı isteyen biri bu yorumu okursa onun için kendi değerlendirmemi söyleyelim fps tarzı oyunlar oynuyorsanız asla önermem ama akşam 2 3 saat takılmalık arkadaşlarla sesli konuşmak ve lol tft tarzı en detay seslerin o kadar önemli olmadığı oyunlar oynuyorsanız alabilirsiniz mikrofon kaliteside gayet yeterli... çok dandik bir gamepowerın ilk ürünlerinden olan bir kulaklık kullanıyordum ondan havit e geçiş yaptım ve gerçekten eski kulaklığımın ses kalitesi bass tiz kalitesinin daha iyi olması beni şaşırttı ben pubg ve r6s te test ettim bilenler bilir ufacık bir tahta parçasının sesinden bile adamın nerde olduğunu anladığınız r6da kulaklığın sesi beni rahatsız etti yani bunları söylemek istedim kulaklığı havit store üzerinden kendi sitesinden satın aldım oradan iade talebi oluşturdum inşallah sorunsuz paramı geri alabilirim son ufak bir şey söylemek isterim piyasada yıllardır olan belki bu gibi marklardan biraz daha pahalı olan markalardan asla şaşmayın gözünüz boyanmasın biraz daha dişinizi sıkın bir kere alın kaliteli bilinen yıllardır sektörde olan markaları tercih edin mesajı okuduysanız ve işinize yaradıysa ne mutlu bana bunu okuyup soru sormak isterseniz müsait olduğumda cevap verebilirim iyi forumlar...
Ben normal bir kullanıcı olarak yorum yapmıştım ve ilk kulaklığımdı tabii ki daha önce kullanan farkları hissedebilecek kişilerin yorumları daha önemli ben halen daha sorun yaşamıyorum ses kasarken vs ama demekki yetersiz bir sesi var aslında sadece bana yeterli geliyor iade tarafında problem yaşamayacağınızı düşünüyorum birkaç kişinin iadesi sorunsuz yapılmış

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
vladimiz putin
hocam ben incehesap uzerinden aldim. iade talebi olusturdugumda bana CYN BİLİŞİM TEKNOLOJİ firmasninin garantisinde oldugunu soyleyip telefon numaralarini verdiler. bunlari ararsam yardimci olurlar mi?

Ben normal bir kullanıcı olarak yorum yapmıştım ve ilk kulaklığımdı tabii ki daha önce kullanan farkları hissedebilecek kişilerin yorumları daha önemli ben halen daha sorun yaşamıyorum ses kasarken vs ama demekki yetersiz bir sesi var aslında sadece bana yeterli geliyor iade tarafında problem yaşamayacağınızı düşünüyorum birkaç kişinin iadesi sorunsuz yapılmış
gamepower fujin prodan gectim hocam.ses kalitesi tabii kabloluya gore kotu. kucuk kulakli biri olmama ragmen suruculeri koruyan pedlerin arasindaki plastik kulagima degiyor ve acitiyor. 7.1 size de sormustum. tamamen alakasiz 7.1 ile sagdaki sesi sola falan veriyor. birde en onemlisi sesler robotlasiyor, mikrofon da ayni sekilde. sarj ederken bir yandan kullanamiyoruz sanirim, test ettim 4 saatte dolamadi sarji.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ferhat Bilgi
hocam ben incehesap uzerinden aldim. iade talebi olusturdugumda bana CYN BİLİŞİM TEKNOLOJİ firmasninin garantisinde oldugunu soyleyip telefon numaralarini verdiler. bunlari ararsam yardimci olurlar mi?

gamepower fujin prodan gectim hocam. kucuk kulakli biri olmama ragmen suruculeri koruyan pedlerin arasindaki plastik kulagima degiyor ve acitiyor. 7.1 size de sormustum tamamen alakasiz 7.1 ile sagdaki sesi sola falan veriyor. birde en onemlisi sesler robotlasiyor, mikrofon da ayni sekilde. sarj ederken bir yandan kullanamiyoruz sanirim, test ettim 4 saatte dolamadi sarji.
ne zaman aldınız zaten 14 gün iade hakkınız olması gerek

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
vladimiz putin
Top Bottom