Havit Gamenote Fuxi H7 alınır mı?

berkec34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,413
Bütçe
2500
Cs2 ve arada dizi film için kullanacağım ama ağırlıklı öncelik cs2. Kablosuz olması şart değil ama beğenen çok sanırım havit markasını bu kulaklık alınır mı acaba?

Kartımda 250 Puan var bu arada 1440 civarına geliyor, kartta puan kullanabileceğim bir siteden öneride verebilirsiniz

Aynısı bendede var. Ara sıra robotlaşıyor ses ama bayadır olmuyor. Bilgisayara uzak olduğumdandı sanırım. Ama gayet memnunum şarjıda uzun süreli gidiyor. Ben 1500TL'ye hepsiburada'dan almıştım, 11.11 indiriminde 1111₺'ye düşmüştü kendi sitesinde

Aynısı bendede var. Ara sıra robotlaşıyor ses ama bayadır olmuyor. Bilgisayara uzak olduğumdandı sanırım. Ama gayet memnunum şarjıda uzun süreli gidiyor. Ben 1500TL'ye hepsiburada'dan almıştım, 11.11 indiriminde 1111₺'ye düşmüştü kendi sitesinde
valla öneren çok başka markada olur kredi kartında puanıda kullanabileyim varsa öneriniz? Birde cs2 gibi oyunlarda nasıl ses kasma olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam salıyı bekle salı indirime giryor rastgele bitane kulaklı maus klavye ozman alırsın
Bekleyebilirim az kalmışta nerede indirim olacak ve hangi markalarda acaba ?

Bekleyebilirim az kalmışta nerede indirim olacak ve hangi markalarda acaba ?
Havitin kendi sitesinde her salı rastgele ürünlerde indirimler oluyor.(Sadece havit marka)

Birde cs2 gibi oyunlarda nasıl ses kasma olarak
Gayet memnunum oyunlarda direkt anlayabiliyorum. 7.1 Özelliğide var sanırım daha belirgin hala getiriyor sesin nerden geldiğini ama daha hiç kullanmadım :D

Havitten bişey alamam daha ben ya fiyaskoları bitmiyor

Cs2 ve arada dizi film için kullanacağım ama ağırlıklı öncelik cs2. Kablosuz olması şart değil ama beğenen çok sanırım havit markasını bu kulaklık alınır mı acaba?
mchose v9 pro ve ya x9 baksana bi ben daha yeni amazondan 3 taksit aldım v9 pro

Havitten bişey alamam daha ben ya fiyaskoları bitmiyor

mchose v9 pro ve ya x9 baksana bi ben daha yeni amazondan 3 taksit aldım v9 pro
Padleri deri kulaklık istemiyorum ya, elimde virtuoso se var taş gibi kulaklık ama pad almaktan sıkıldım deriler sıkıntı kullanıyorum her yerim siyah deri parçaları, siliyorum kalıyor yakından bakanlar diyor üzerindekiler ne yapışmış hep boynuma kulağıma :D

bu hafta indirime girerse ben de alicam, mikrofonu cikarinca normal kafa üstü kulaklik olarak günlük hayatta da kullanirim, tasarimi güzel diye oyun icin über takintim yok zaten her türlü isimi görür diye düsünüyorum

Padleri deri kulaklık istemiyorum ya, elimde virtuoso se var taş gibi kulaklık ama pad almaktan sıkıldım deriler sıkıntı kullanıyorum her yerim siyah deri parçaları, siliyorum kalıyor yakından bakanlar diyor üzerindekiler ne yapışmış hep boynuma kulağıma :D
Bende aynı sorunu yaşadığım için geçmiştim bu kulaklığa gerçekten iğrenç bir durum o ya birde kabloluydu bendeki hem deri olmayan hemde kablosuz bi kulaklığa geçince gerçekten zincirlerimden kurtulmuş gibi hissettim :D

Bende aynı sorunu yaşadığım için geçmiştim bu kulaklığa gerçekten iğrenç bir durum o ya birde kabloluydu bendeki hem deri olmayan hemde kablosuz bi kulaklığa geçince gerçekten zincirlerimden kurtulmuş gibi hissettim :D
Kablolu kablosuz kullanılıyor, dediğim gibi kulaklık çok iyi ses kalitesi vs ama deri bitirdi bizi, yazında ayrı dert. Daha önce padde aldım bu arada onlarda 1 sene olmadan aynı duruma geliyor pad parası vrdım 2 kere 400-500 civarı zaten koyarım biraz daha kulaklık alırım yeter yani :d

Şöyle fiyat performans cs2 de güzel ses kastracak, film dizi izlerkende idare etcek bir şey bulsam süper olacak

Geri