Havit Gamenote H2002BG alınır mı?

TahaK94

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
uzun süredir kablosuz mikrofonu çıkartılabilen kulaklık arayışındayım ve bu model dikkatimi çekti sizce nasıl alınır mı bütçe olarak 2000tl yi çok geçmek istemiyorum

Şu kulaklığı alan arkadaşlar bi inceleme çıkartırsa sevinirim benim için önemli olan her fonksiyonda ingilizce konuşan çinli ablanın olmaması yoksa kulaklık iyi gözüküyor

yeni cikmis galiba ben ilk defa goruyorum bunu

Şu kulaklığı alan arkadaşlar bi inceleme çıkartırsa sevinirim benim için önemli olan her fonksiyonda ingilizce konuşan çinli ablanın olmaması yoksa kulaklık iyi gözüküyor
YouTube da 2 tane var inceleme ama yinede emin olmak istiyorum

uzun süredir kablosuz mikrofonu çıkartılabilen kulaklık arayışındayım ve bu model dikkatimi çekti sizce nasıl alınır mı bütçe olarak 2000tl yi çok geçmek istemiyorum

Aldın mı kral nasıl test edebildin mi

Ben ₺1700 aldım ve alıcı kısmı çok iyi değil. Ara sıra cızırtılar oluyor, uzak mesafede çok iyi değil ve bence şarjı daha hızlı bitiyor. Havit RGB konusunu salsa çok iyi olacak. Giriş seviyesi veya kablolu ürünlerde anlarım da kablosuzda aşırı saçma oluyor.

Yeni çıkaracakları kulağı kaplayan kısmı açık olanlarda farklı bir alıcı gördüm. Bir ismi Çince olan modelde, o alıcılar ATK Mercury alıcısına benziyor. Onun seviyesinde bir kalitesi olursa belki o alınabilir. Onun dışında ucuz kablosuz mouse alıcısı gibi küçük alıcıları çok kaliteli değil. Kablolu almak çok daha mantıklı kalıyor.

Hadi bu kulaklığı kablolu kullanalım diyelim, yanında gelen kablosu o kadar da uzun değil. H2002P ve H2002U PRO modelleri de elimde var. Onların kabloları daha uzun. Sonraki üretimlerde daha uzun bir kablo eklenirse kablolu olarak tavsiye edebilirim. Kablosuz çok kötü değil ama rekabetçi oyun falan oynarken önermem.

Geri