🔥İndirim Havit Gamenote KB876L Mekanik Hisli 449 TL

alınır mı? fiyatı uygun geldi %60 klavye kullanıyorum yedek olarak falan almak istedim

Salı Havit happy hour indirimlerinde en düşük kaç TL görmüştü? :unsure:

Klavyenin altı ışıklı, sanki bulut üzerinde yazıyormuş gibi. Lokal konumlandırılmış ledler çok ayrık görünüyor. Çok sevmedim tasarımı.

1756389257251.webp
1756389279665.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Neyi rezalet kardesim sen açıkla asıl. Mis gibi mekanik klavye membran klavye parasına 50 milyon tuş ömrü var. Nesi rezalet açıkla. Alanlar memnun. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok diyolar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi yönden daha mantıklı? Bence tamamen rezalet.
Sana yazdim ustteki mesaji etiketlememis ama.

Neyi rezalet kardesim sen açıkla asıl. Mis gibi mekanik klavye membran klavye parasına 50 milyon tuş ömrü var. Nesi rezalet açıkla. Alanlar memnun. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok diyolar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana yazdim ustteki mesaji etiketlememis ama.
Reis bak şimdi mesajından anladığım kadarıyla mekanik klavyelerden anlamıyorsun. Eğer bir klavye mekanikse her zaman iyi olmaz hatta bizim ülkemizde genelde iyi olmaz. Bunun en basit sebebi mass product switchlerin dandikliğidir. Bu aslında çok büyük bir sorun değil alırsın değiştirirsin ama klavyen hot-swap değilse uğraşırsın moralini bozar. Ya gidiceksin hotswap bir klavye alacaksın ya da gidib 5 yıl membran kullanacaksın.

Alınmaz

yani bu bütçeye fena değil gibi

Geri