yaman..k
80+ Silver
Ulan beni de aldırtacaksın şu ekran olayını çok seviyorum. Sadece bayram100 kodumu var ?bunca rağbete göre zor görünüyor
Ulan beni de aldırtacaksın şu ekran olayını çok seviyorum. Sadece bayram100 kodumu var ?bunca rağbete göre zor görünüyor
parolapara 400tl cashback ten de yararlanırsan çok uyguna geliyorUlan beni de aldırtacaksın şu ekran olayını çok seviyorum. Sadece bayram100 kodumu var ?
Doğrulama olayı sıkıntılı ya kimlik vermeye pek güvenmiyorum.parolapara 400tl cashback ten de yararlanırsan çok uyguna geliyor
ben de öyle düşünüyordum ama panel diye bir şey çıktıktan sonra takmamaya başladım. Nede olsa bilgilerimiz her yerde var zatenDoğrulama olayı sıkıntılı ya kimlik vermeye pek güvenmiyorum.
Tabii orası da öyle ancak 300 fazla verip kimlik bilgilerimi vermemeyi tercih edicem gibi.ben de öyle düşünüyordum ama panel diye bir şey çıktıktan sonra takmamaya başladım. Nede olsa bilgilerimiz her yerde var zaten
Her yerde var zatenDoğrulama olayı sıkıntılı ya kimlik vermeye pek güvenmiyorum.
Bilmiyorum canımda uğraşmak istemedi 1080 liraya aldım.Her yerde var zaten
1700 değmez bence hocamvalla 1700e geldi bana ama aldım yinede bu fiyata zor böylesi
Hocam indirim bitti düzenleyebilirsin konuyu.Alıntıyı görüntüle![]()
Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com