Bu cok daha iyi degil mi arada 250 tl fark var ama hem anc var hem de bataryasi yuzde 50 daha iyiAlamayan varsa 3 ay peşin fiyatına taksit ile veriyor hepsiburada üst modeli.
![]()
Havit H655bt Hibrit Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 76 Saat Batarya, Enc, Anc,Çift Cihaz Desteği - Fiyatı, Yorumları
Havit H655bt Hibrit Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 76 Saat Batarya, Enc, Anc,Çift Cihaz Desteği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam orta yüksek seste bozuyor derken nasıl bozuyor? Ses kalitesi mi bozuluyor mesela film izlerken adamın sesi 30 40 seviyelerinde netken 90 100 yaptığımız zaman ses mi değişiyor?kısa özet malzeme kalitesi iyi denmez
orta seste ses iyi yüksek seste bozuyor
++++oyun modu gayet iyi ses kasma gayet iyi
bu kadar 550 tl den daha iyisi olmazdı zaten
@Dokei
Şöyle yani yüksek olunca mesela ses biraz boguklasiyo 60 70 civarı iyi sesHocam orta yüksek seste bozuyor derken nasıl bozuyor? Ses kalitesi mi bozuluyor mesela film izlerken adamın sesi 30 40 seviyelerinde netken 90 100 yaptığımız zaman ses mi değişiyor?
gidip alacam hocam teşekkürlerkısa özet malzeme kalitesi iyi denmez
orta seste ses iyi yüksek seste bozuyor
++++oyun modu gayet iyi ses kasma gayet iyi
bu kadar 550 tl den daha iyisi olmazdı zaten
@Dokei
bulamadım .dgidip alacam hocam teşekkürler
Hocam uhaydaa jwjskd indirim kodu fln varmış havitin sitesinde 596 ya fln geliyo diyolardi bı bakın onabulamadım .d
Baseus ma10 etmez onu diyim .dtamam hocam siz çok övdünüz diye baseus aldım onu bekliyorum bunla kıyaslarsınız ona göre değiştiririm kolay gelsin baya yardımcı oluyorsunuz cidden teşekkürler
spor için kulak içi daha ideal hocamkrem rengi kalmış aldım bi tane neden alldım onuda bilmiyorum..spor yaparken takarım diye düşünmüştümde sanki biraz kaba gibi![]()
baseusu beklicez hocam .dHocam uhaydaa jwjskd indirim kodu fln varmış havitin sitesinde 596 ya fln geliyo diyolardi bı bakın ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ulan havitin plastik kokusu naasi gidicek tek banami fazla geldi ıslak mendil kolanya döktüm çok az azaldı az güneş alti tutiyim bari
Benim biraz daha bütçem 1k altı bütçesi olup az daha çıkanlara önerim https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-havit-h668bt-anc-kulak-ustu-fiyati,937689226.html
Baseus ma10 etmez onu diyim .d
Baseus gayet iyibaseusu beklicez hocam .d
Normalde hiç bir şeyi gommem ama bu kulaklığı gomucem bu fiyata belki okeydi ama orjinal fiyatına asla alınmaz 1.5 k ya kadar kulaklık alicak arkadaslar baseus d05 modeline baksın aktif olarak kullandığım bir modell 1200 tl fiyatı var bunun 5 katı eder en az her konudaÜrün bimde internet alış yok bildiğim kadarıyla mağazalara bakabilirsiniz 500 TL güzel fiyat normalde 1k lik kulaklik