🔥İndirim 🔥🔥🔥HAVİT H612BT🔥🔥🔥549TL🔥🔥🔥

Valla çok ağır geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H2002p arkimda var bu kadar ağır değil kokusu bence

Valla çok ağır geldi bana

H2002p arkimda var bu kadar ağır değil kokusu bence
Ağır hocam 1 buçuk yıldır kullanıyorum kokusu gitti tabikidede bununda öyle olur sanırım.

Valla hocam çok 1klik denedim böyle koku almadım jsndnd iade kabul ederlermi
Ederler ama hocam çokta para değil ya 500 lira iade etmeye değmez kullandığınız kulaklık bozulur felan idarelik kalsın yanda o kadar kötü değil çünkü

Ederler ama hocam çokta para değil ya 500 lira iade etmeye değmez kullandığınız kulaklık bozulur felan idarelik kalsın yanda o kadar kötü değil çünkü
Kulaklık bol bende eski komularima bakabilirsiniz arada kullanmak için almıştım da gerek yok gibi başka bişi alırım

Hocam biraz geç oldu ama kulaklığı çok beğenmedim. Rahat değil ve pcde video izlerken gecikme oluyor. Adam konuşuyor bitiriyor ses geç geliyor. İade olsa ederdim ama kulaklık olduğu için iade almazlar herhalde.
Oyun moduyla gecikme yokta çok rahatlik konusunda katiliyorum

Hocam pcye bağladınız mı? Pcde video izlerken baya bir gecikme var. Şimdi oyun modunu açıp aynı videoyu telefonda açayım bakayım bir değişiklik olacak mı
Evet kullandım pcde valorant bile atiliyo (aktif olarak g435 razer barrucuda kullanan biri olarak gecikme acayip yok

bende aldım sardı kulaklık. padler bir tık büyük olsa mükemmel olurdu
Hayırlı olsun hocam

Evet kullandım pcde valorant bile atiliyo (aktif olarak g435 razer barrucuda kullanan biri olarak gecikme acayip yok

Hayırlı olsun hocam
Enteresan. Bende telefonda yok ama pcde gecikme videolarda bariz var. Neden olabilir acaba?

bende aldım sardı kulaklık. padler bir tık büyük olsa mükemmel olurdu
Aynen padler küçük kulaklar tam içine oturmuyo rahatlığı çok iyi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,739
Üyeler
186,671
Son üye
safka242