Alomoncy
80+
- Reaksiyon skoru
- 157
Beklemekteyim hocam testivalla baseus d05 var bende valo atılıyo otarz bişey gibidir diye üdşünüyüom

Beklemekteyim hocam testivalla baseus d05 var bende valo atılıyo otarz bişey gibidir diye üdşünüyüom
valla saçım ıslak adkmsodas suan kurudu kurucak su geçirmesin diye ellemedişm dahaBeklemekteyim hocam testi![]()
harbi kurumadı la LKÖASDKLÖDASLKÖA açıcam ama son el
plastigi cop gibi cok kötü kokuyo ses kaltesi ortalama civarı oyun modu test edic emben de aldım ama dandik çıkar diye açmadım test eden babayiğitlerden dönüş bekliyorum
alınır mı? hocam yaniplastigi cop gibi cok kötü kokuyo ses kaltesi ortalama civarı oyun modu test edic em
oyun için test edip yorum yapcamalınır mı? hocam yani
Ses kalitesi iyi mi en önemlisi o. Mesela bazı kulaklıklarda video izlerken adamın sesi çok farklı kendi sesinden farklı geliyor.plastigi cop gibi cok kötü kokuyo ses kaltesi ortalama civarı oyun modu test edic em
Hocam sende bakınca yorumunu soylermisinSes kalitesi iyi mi en önemlisi o. Mesela bazı kulaklıklarda video izlerken adamın sesi çok farklı kendi sesinden farklı geliyor.
Akşama doğru bakarım inşallah yazarım tabiiki hocam.Hocam sende bakınca yorumunu soylermisin