- Reaksiyon skoru
- 151
Ürün bimde internet alış yok bildiğim kadarıyla mağazalara bakabilirsiniz 500 TL güzel fiyat normalde 1k lik kulaklik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam günlük kullanım için baseus ma10 mu bu mu?Ürün bimde internet alış yok bildiğim kadarıyla mağazalara bakabilirsiniz 500 TL güzel fiyat normalde 1k lik kulaklik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birazdan Alicam birazdan bilgi veririm umarım bulucam inshocam günlük kullanım için baseus ma10 mu bu mu?
tamam hocam siz çok övdünüz diye baseus aldım onu bekliyorum bunla kıyaslarsınız ona göre değiştiririm kolay gelsin baya yardımcı oluyorsunuz cidden teşekkürlerHocam birazdan Alicam birazdan bilgi veririm umarım bulucam ins
1. Binde elimiz boş çıktık 2.ye doğru gidiyorum hocamtamam hocam siz çok övdünüz diye baseus aldım onu bekliyorum bunla kıyaslarsınız ona göre değiştiririm kolay gelsin baya yardımcı oluyorsunuz cidden teşekkürler
Ne demek hocamtamam hocam siz çok övdünüz diye baseus aldım onu bekliyorum bunla kıyaslarsınız ona göre değiştiririm kolay gelsin baya yardımcı oluyorsunuz cidden teşekkürler
Eve gecince incelicemtamam hocam siz çok övdünüz diye baseus aldım onu bekliyorum bunla kıyaslarsınız ona göre değiştiririm kolay gelsin baya yardımcı oluyorsunuz cidden teşekkürler
QCY’ın daha iyi bir marka olduğu tartışılmaz. Özellikle kulaklık konusunda.H2 Pro mu yoksa bu mu? H2 Pro'nün üstündeki yumuşak kısım açıldı da
Fiyat olarak bakıp incelersek havit daha iyidir tahmini eve ulaşınca detaylı bilgi vericem herkeseQCY’ın daha iyi bir marka olduğu tartışılmaz. Özellikle kulaklık konusunda.
Fiyatıyla günü kurtaracak bir kulaklık fakat ses kalitesinden bir şey beklemeye gerek yok.Fiyat olarak bakıp incelersek havit daha iyidir tahmini eve ulaşınca detaylı bilgi vericem herkese