Gilbert
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 267
beklemedeyim kralinho.Efsane ürün paylasicam rahatta kalin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha iyisi gelcek bekle
beklemedeyim kralinho.Efsane ürün paylasicam rahatta kalin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha iyisi gelcek bekle
bi zaman kullanip iade ettigim donemin kulakligi efso ancsi filan valoda oyun moduyla çok rahattibeklemedeyim kralinho.
geliyo biraz dinleniyim paylasirim geceden beri disardaydim eve simdi geldimbeklemedeyim kralinho.
Modeli yazsaydın da biz baksaydik keşkegeliyo biraz dinleniyim paylasirim geceden beri disardaydim eve simdi geldim
Geçen klavye konusunda da böyle yaptı bu arkadaş sonra paylaşmadı da konu falan.Onun paylaşacağı şeyi alayım diye klavyeden almadım isminide söylemedi konuda açmadı öyle kaldı yine aynı şeyi yapmışModeli yazsaydın da biz baksaydik keşke![]()
o zaman sebep farkliydi şuan tr içi urun paylasirimGeçen klavye konusunda da böyle yaptı bu arkadaş sonra paylaşmadı da konu falan.Onun paylaşacağı şeyi alayım diye klavyeden almadım isminide söylemedi konuda açmadı öyle kaldı yine aynı şeyi yapmış![]()
Hocam devlet sırrı mi? Söylesene modelio zaman sebep farkliydi şuan tr içi urun paylasirim
soyleyecem bi indirim kuponu vsrxi onla beraber paylasiyim dedimde bulamadjmHocam devlet sırrı mi? Söylesene modeli
Bekliyoruz burda dediğin efsane olarak bahsettiğininde hangisini olduğunu söylersin reis.5 tane aciyorum kulajlik konusu
Bekliyoruz burda dediğin efsane olarak bahsettiğininde hangisini olduğunu söylersin reis.
Hocam devlet sırrı mi? Söylesene modeli