Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 574
h3 çekerim bençok iyi değil gibi indirim
h3 çekerim bençok iyi değil gibi indirim
ben beğenmedim vallah3 çekerim ben
KB88L kadar değil diye düşünüyorum. fiyatını ne kadar hak eder bilememklavye iyi mi? kb890l düşünüyordum ama fiyat artırmaya gerek var mı?
h3 neden kötü hocam eksileri nelerKB88L kadar değil diye düşünüyorum. fiyatını ne kadar hak eder bilemem
ses kalitesinin diğer ucuz modellerinden pek farkı olmaması, sessi tam yapınca bildirim sesi çıkıyor ve mikrofonu H2230D'den bile kötü performans veriyor. FxSound ile güzel bir tekh3 neden kötü hocam eksileri neler
h2002p var onla karsılastırırsak nasıl olur kablosuz diye cezbediyor reko oyunlar oynanırmıses kalitesinin diğer ucuz modellerinden pek farkı olmaması, sessi tam yapınca bildirim sesi çıkıyor ve mikrofonu H2230D'den bile kötü performans veriyor. FxSound ile güzel bir tek
1 TL'ye almaya değer galibah2002p var onla karsılastırırsak nasıl olur kablosuz diye cezbediyor reko oyunlar oynanırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Havit Gamenote MP835 250*210*2mm Gaming Mouse Pad
Kusursuz Hareket Kabiliyeti Uzun Ömürlü Kenar Kaplama Kaymaz Kauçuk Taban Boyutlar: 250*210*2mm 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
1 lira olacak alacak arkadaslar icin
var 60 lira sanırım 61 liraya alırsınız1 TL'ye almaya değer galiba, kargo parası var mı
90x40 mousepad varda alsam mı bilemedim 85 liraya almıştım şunuvar 60 lira sanırım 61 liraya alırsınız
tahmin etmiştim1 lira olacak alacak arkadaslar icin
laptobu biyere falan götürürsün al bitane cantaya atarsın