Yalnız bu havitte az değil hocam 0850 li no YD sanırım Allahtan servis açık değil bana iteleyecekler YD konuşmayı onu geçtim Wp den iletişim kurayım dedim 09.00-17.00 09.00-18.00 arası mı ne çalışıyorlarmış iletişime gecemedim iyi tezgah valla 18.00 da happy hour başlıyor adamlar o saatte paydos ediyor nasıl iletişim kurcaz o zaman ? Teknosa kadar olmasada az çakal değil gibilerRica ederim.
Emcüklemece yapılmıştırŞu an fındıktsn döndüm, ter içindeyim. Klavyeye bir bakayim dedim bitirmişsiniz, helal
Sanki geçen hafta 3k idi beyaz rengi yada aynısı ama hatırlamıyorum belki başka modeldiProjeksiyon için yorumu olan varmı
Yalnız bu havitte az değil hocam 0850 li no YD sanırım Allahtan servis açık değil bana iteleyecekler YD konuşmayı onu geçtim Wp den iletişim kurayım dedim 09.00-17.00 09.00-18.00 arası mı ne çalışıyorlarmış iletişime gecemedim iyi tezgah valla 18.00 da happy hour başlıyor adamlar o saatte paydos ediyor nasıl iletişim kurcaz o zaman ? Teknosa kadar olmasada az çakal değil gibilerŞu an fındıktsn döndüm, ter içindeyim. Klavyeye bir bakayim dedim bitirmişsiniz, helal
Bitane çektim elimde ajazzın klavyesi vardı fakat 8k + rgb görünce (benimki sadece beyaz ışığı vardı) alasım geldiŞu an fındıktsn döndüm, ter içindeyim. Klavyeye bir bakayim dedim bitirmişsiniz, helal
7 tane var gözüküyor bendemi sorun var acabaŞu an fındıktsn döndüm, ter içindeyim. Klavyeye bir bakayim dedim bitirmişsiniz, helal
Normalde %60 sevmiyorum fonksiyon tuşları vb şeyleri adam akıllı kolay pratik kullanamıyoruz diye bana zor geliyor ama olsun bu klavyeyle birlikte 3 etti masada yer kalır mı bilmem hepsini kullancam klavyelerinBitane çektim elimde ajazzın klavyesi vardı fakat 8k + rgb görünce (benimki sadece beyaz ışığı vardı) alasım geldi
Emcüklemece yapılmıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanki geçen hafta 3k idi beyaz rengi yada aynısı ama hatırlamıyorum belki başka modeldi
Yalnız bu havitte az değil hocam 0850 li no YD sanırım Allahtan servis açık değil bana iteleyecekler YD konuşmayı onu geçtim Wp den iletişim kurayım dedim 09.00-17.00 09.00-18.00 arası mı ne çalışıyorlarmış iletişime gecemedim iyi tezgah valla 18.00 da happy hour başlıyor adamlar o saatte paydos ediyor nasıl iletişim kurcaz o zaman ? Teknosa kadar olmasada az çakal değil gibiler
Ama Teknosa daha kötü hoparlör alıyoruz evrim geçirip ürün karşımıza classone m30 notebook soğutucu olarak çıkıyor pokemon yada bakugan sanki mübareken azından havit doğru ürün gönderip müşteri ihtiyacını karşılıyor ama müşteri hizmetlerini ara ki bulasın olsun doğru ürün göndermeleri de yeterli
![]()
Bitane çektim elimde ajazzın klavyesi vardı fakat 8k + rgb görünce (benimki sadece beyaz ışığı vardı) alasım geldi
7 tane var gözüküyor bendemi sorun var acaba
Maşallah koydun mu cebe yeşilleriBen 14 saattir çalışıyorum şaka maka. Klavyeyi alırdım aslında
Hoppala hocam Vodafone itilemeye can atıyor aman diyim düşme ahmedim
Klavye hala mevcutŞu an fındıktsn döndüm, ter içindeyim. Klavyeye bir bakayim dedim bitirmişsiniz, helal
Başka neler mevcut koltuk kaldı mı?Klavye hala mevcut