❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

kulaklık sesi iyi al onu koltukda inceleme videosu izlemiştim baya hoşuma gitmişti klavye ve fareyi bence kaliteli bi marka almak lazım ya ama sen bilirsin gene ben bidaha alırsam wraithdan alcam klavye fareyi
Ya bende zaten var koltuk arıyordum birde kulaklık kablosuz arıyordum geçen hafta soundbar dijital saat tft klavye KB884L aldım bu haftada maşallah klavye mouse koltuk kulaklık çektim 🤣🤣 klavye mouse ihtiyacım yok ama fps oyunlarında beni avantaja geçirebileceğini düşündüğüm ürünleri almadan geçemiyorum 🤣

Ya bende zaten var koltuk arıyordum birde kulaklık kablosuz arıyordum geçen hafta soundbar dijital saat tft klavye KB884L aldım bu haftada maşallah klavye mouse koltuk kulaklık çektim 🤣🤣 klavye mouse ihtiyacım yok ama fps oyunlarında beni avantaja geçirebileceğini düşündüğüm ürünleri almadan geçemiyorum 🤣
5. Klavyemi aldım bende manyetik switch ve 8k diye yazılımda rapid trrigger kapatılıyordur ins CS 2 de oyundan atıyor çünkü 😁

5. Klavyemi aldım bende manyetik switch ve 8k diye yazılımda rapid trrigger kapatılıyordur ins CS 2 de oyundan atıyor çünkü 😁
Ben bir tane bulamıyorum arkadaş :D KB844L'i mal gibi almadım

Hocam valla evde koymaya yer kalmadı kutularını saklıyorum garanti muhabbeti yada satarım ürünü diye kutularını atmıyorum koymaya yerim.kalmadi valla evdekiler de kızmaya başladı bu kadar şey.nedir diye 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir tane bulamıyorum arkadaş :D KB844L'i mal gibi almadım
Sarayım hocam 1.5k ya vereyim hemen 🤣🤣

corsair katar pro kablolu kullanıyorum bu haftaki mouse u alasım var değer mi yoksa bekleyeyim mi daha çok fps oynuyorum zaten.

Hocam valla evde koymaya yer kalmadı kutularını saklıyorum garanti muhabbeti yada satarım ürünü diye kutularını atmıyorum koymaya yerim.kalmadi valla evdekiler de kızmaya başladı bu kadar şey.nedir diye 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarayım hocam 1.5k ya vereyim hemen 🤣🤣
Aynı şeyi bende yapıyorum şuanda gecen hafta 884 aldım şimdi 900l aldım ama %60 olması bana aşırı problem yaratır mı diye düşünmüyor değilim 884 daha uygun geldi elime ama 8khz muhabbeti de cezbediyor kafam karışık :ROFLMAO:

Para kalsaydı bende alırdım vallahi 😀😀😀😀

Geri