sansi salvo
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
İndirimli ürünler ile kullanılamaz diyorBjk25 kodu halen aktif h2039bg tavsiye ederim deri ped 1724 e geliyor
H2002bg kumaş ped 1874 e geliyor
İndirimli ürünler ile kullanılamaz diyorBjk25 kodu halen aktif h2039bg tavsiye ederim deri ped 1724 e geliyor
H2002bg kumaş ped 1874 e geliyor
kullanılıyordu normalde yeni kaldırdılar sanırımİndirimli ürünler ile kullanılamaz diyor
Hocam fotoğrafları varsa atabilir misiniz düzenlerini merak ettim
Gayet iyi ben yedek olarak 2.sini aldım çok güzel sesi vesaire ses li görüşme kısmınıda beğendimKulak içi kulaklığı aldım bakalım inş güzel çıkar
ne zamandır kullanıyorsunuz hocam bende aldım böğönGayet iyi ben yedek olarak 2.sini aldım çok güzel sesi vesaire ses li görüşme kısmınıda beğendim
2 hafta önce sanırım yada 3 o zaman satışa sunulmuştu ben baya beğendim bu gün kulaklığı ve hoparlörü aldımne zamandır kullanıyorsunuz hocam bende aldım böğön
Al geç fakat biraz sesli manyetik olmasına rağmenKlavyeyi alan var mı iyi mi alınır mı
Çok ufak geldi gözüme vazgeçtim yaAl geç fakat biraz sesli manyetik olmasına rağmen
F tuşları ekstra yok KB904L tavsiye ederim o yüzdenÇok ufak geldi gözüme vazgeçtim ya
Kullandım alınır. H2002P daha premium versiyonu gibi düşün. Gereksiz RGB yok, mikrofo ntakıp çıkarılıyor, sürücü için ayrı uygulama yüklemene gerek yok, sadece H2002P göre atıyorum %30 seste kullanıyorsan %40-50 çıkman gerekebiliyor. Windows aedını falan algılıyor. Üst kısmı ve kablosu H2002P göre daha kaliteli. Yani dolanma vb. sorunu yok. Bu fiyata gayet iyi ürün.H2002u pro alınır mı
Küçük klavye istediğim için aldım herhangi bir sıkıntısı yoktur inşallahAl geç fakat biraz sesli manyetik olmasına rağmen
aldım 884 e geldi ekstra kod ileKullandım alınır. H2002P daha premium versiyonu gibi düşün. Gereksiz RGB yok, mikrofo ntakıp çıkarılıyor, sürücü için ayrı uygulama yüklemene gerek yok, sadece H2002P göre atıyorum %30 seste kullanıyorsan %40-50 çıkman gerekebiliyor. Windows aedını falan algılıyor. Üst kısmı ve kablosu H2002P göre daha kaliteli. Yani dolanma vb. sorunu yok. Bu fiyata gayet iyi ürün.