8k hz olması daha mı iyiSitede ben göremedim o yüzden emin olamadım
8k hz olması daha mı iyiSitede ben göremedim o yüzden emin olamadım
Hangi kodu kullandınız?aldım 884 e geldi ekstra kod ile
ben aldım bu mouseu bakalım nasıl çıkacak arıyordum zaten böyle bir şeySitede ben göremedim o yüzden emin olamadım
Bende aldım kdv kargo falan 300tlye çıkıyor da deneyelim bakalım illa işe yararGeçenler de satıldı bu seferde gelmiş bende bu sefer yakalayıp aldım bende bilmiyorum nasıl 5w diyor bakalım gelsin gorecez sesi falan nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen iyi olur
8k hz daha iyi elbetteben aldım bu mouseu bakalım nasıl çıkacak arıyordum zaten böyle bir şey
Mouse 8k mi ?8k hz daha iyi elbette
Bunu da şu an kullanıyorum. Maalesef şarjı hızlı bitiyor, kendini çabuk uyku moduna alıyor, üst kısmıda konforlu olsun diye yükseltme ayarına uygun bir şey eklenmemiş, kafama ilk oturuşta zorlanıyorum, yani kulağa pedlerin tam oturmasını önlüyor. Havit'in H2002P, H2002U PRO kulaklıklarını kullandım. Kumaş hariç konfor olarak kötü.
Ek olarak en büyük sorunu çekim mesafesi ve bol bol yaşanan cızırdanma sorunu. Trendyol'dan ₺1650 civarına aldım. O miktara bile fazla bence.
Alıcıları çok kötü ve Havit artık alıcıları düzeltip, Happy hour veya harici satıcılar uyguna satıp, çok iyi indirim alıyor pazarlamasını salması gerekiyor. ATK Mercury'de var onun da üst kısmı kırıldığından tutuyorum, bir ara üşenmezsem ücretli tamire yollayacağım. Onu da üst malzeme kalitesizliğinden asla önermem. Havit malzeme tarafında belki daha dandik ürünler seçiyor ama kırılacağını hiç sanmıyorum. ATK ise yazılımda bence kötü ama Mercury ses kalitesi falan fiyatına göre çok iyi yine de kasası uzun kullanım için önemli olduğundan önermem.
Havit'e de tavsiyem ulaşın bana da ürünleri test edip öneri yapayım. Herhangi bir video vb. çekmem ama güzel incelerim. Keyfi harcama için ayırdığım bütçeyi resmen sizinle yakıyorum gibi oluyor. Bu kulaklık ve KB904L hariç önceki aldığım ürünlerde pişman olmadım. Gerçi KB904L'de sesi, kasanın ve tuşların kötülüğü hariç kötü bir klavye değil. Ama böyle fiyat kırmalar, happy hour vb. çıkmadan önce kazık fiyattan aldığımdam ekstra sevmiyorum.
Ben de 1650 liraya KB904L aldım tuş sesleri farklı birbirinden. Bir hafta oldu alalı hala iade etsem mi diye düşünüyorum. Mebran klavyeden çok da farklı hissiyat vermedi açıkçasıBunu da şu an kullanıyorum. Maalesef şarjı hızlı bitiyor, kendini çabuk uyku moduna alıyor, üst kısmıda konforlu olsun diye yükseltme ayarına uygun bir şey eklenmemiş, kafama ilk oturuşta zorlanıyorum, yani kulağa pedlerin tam oturmasını önlüyor. Havit'in H2002P, H2002U PRO kulaklıklarını kullandım. Kumaş hariç konfor olarak kötü.
Ek olarak en büyük sorunu çekim mesafesi ve bol bol yaşanan cızırdanma sorunu. Trendyol'dan ₺1650 civarına aldım. O miktara bile fazla bence.
Alıcıları çok kötü ve Havit artık alıcıları düzeltip, Happy hour veya harici satıcılar uyguna satıp, çok iyi indirim alıyor pazarlamasını salması gerekiyor. ATK Mercury'de var onun da üst kısmı kırıldığından tutuyorum, bir ara üşenmezsem ücretli tamire yollayacağım. Onu da üst malzeme kalitesizliğinden asla önermem. Havit malzeme tarafında belki daha dandik ürünler seçiyor ama kırılacağını hiç sanmıyorum. ATK ise yazılımda bence kötü ama Mercury ses kalitesi falan fiyatına göre çok iyi yine de kasası uzun kullanım için önemli olduğundan önermem.
Havit'e de tavsiyem ulaşın bana da ürünleri test edip öneri yapayım. Herhangi bir video vb. çekmem ama güzel incelerim. Keyfi harcama için ayırdığım bütçeyi resmen sizinle yakıyorum gibi oluyor. Bu kulaklık ve KB904L hariç önceki aldığım ürünlerde pişman olmadım. Gerçi KB904L'de sesi, kasanın ve tuşların kötülüğü hariç kötü bir klavye değil. Ama böyle fiyat kırmalar, happy hour vb. çıkmadan önce kazık fiyattan aldığımdam ekstra sevmiyorum.
Fark var ama sesli. Ben o klavyeyi ₺2500 aldım düşün yediğim kazığı. Şu an halen indirimde olan Dareu EK75 ₺2500 aldım. Arada bayağı fark var. Bu ona göre sessiz, tuş ve kasa daha kaliteli ve içinde sesi azaltan adını unuttuğum zımbırtılar var.Ben de 1650 liraya KB904L aldım tuş sesleri farklı birbirinden. Bir hafta oldu alalı hala iade etsem mi diye düşünüyorum. Mebran klavyeden çok da farklı hissiyat vermedi açıkçası
kendi sitesinde belirtilmemiş ancak epey gib sitelere arattığınız zaman 8k görünüyor.Mouse 8k mi ?
Şöyle diyeyim üst kısım konforlu olur diye düşünmüşler. Ama genel olarak bu tasarımda aynı uzatma sistemi kullanılıyor, üst kısım en son ayarda bile baskı yapıyor. RAhatsız etmiyor ama alışana kadar yani kumaş pedin kulaklığa başlarda tam oturmadığını hissediyorsun. Oturuyor ama dediğim gibi H2002P veya H2002U PRO kadar konforlu değil. Kumaş ped farkı var sadece.Fuxi H3 kullanıyorum, bunda da kumaş pedini görünce Fuxi H3 gibi konfor açısından çok iyi olduğunu düşünmüştüm, üzücü oldu bunu duymak.
Çok çabuk uyku moduna geçme sorunu bende de var, dediğiniz gibi Havit ürünlerinin çekim kalitesi pek iyi değil maalesef. 10 metre ilerlesem kopuyor direkt.
Bende onu merak ediyorum göremedim Havit store da bilgiMouse 8k mi ?
Yukarıda deneyimimi yazdım alınır. H2002P daha konforlu ve tiz seslerde daha iyi hali sürücü gerektirmeyen(Windows tanıyor adı falan yazıyor) iyi bir kulaklık.H2002U PRO alınır mı?
Galiba değil ya Ajazz'lara benziyor. Ama bence bu fiyata 3395 sensörlü, şarj standlı fare alınır gibi bence. Gerçi switch vb. belirtmemişler. Skatezler de nasıl bilmiyorum. Ekstra dot skatez almak gerekebilir. Yanlışım yoksa benzer ürünlerde fiyatlar 1500-1700'lerde geziyor artık. Önceden ₺900-1300 satılıyordu genelde.Bende onu merak ediyorum göremedim Havit store da bilgi