🔥İndirim Havit happy hour indirimleri 7.10.2025 saat 18.00 de.

siteye giremiyorum yüklenmiyor nedense

razer deathadder essentialım var şu 600 tl lik mouse alınır mı? bozulmad demi 1 aya

beyler iyzico kampanyalarını göremiyorum,
1000tl lik bisey alacagım ilk siparisi kullanmıstım daha önce bi kampanya varsa faydalanalım ...

iyzico kampanyası nedir hocam ilk satın almaya %50 mi baska mı ?
Çok hakim değilim. Deneyimimi anlatmama gerekirse üye olup hesabı doğruladıktan sonra kampanyalar bölümünden dediğimiz kampanyaya katılıyoruz. Sonrasında benim bildiğim geçerli yerlerden alışveriş yapmak gerekiyor. Bu arada bundan emin değilim. Havitte iyzico ile öde butonuna basıp sipariş oluşturmuştum. Anında zaten 500tl geldi.
Rehber konuları da var oradan da bilgi alırsın.

Çok hakim değilim. Deneyimimi anlatmama gerekirse üye olup hesabı doğruladıktan sonra kampanyalar bölümünden dediğimiz kampanyaya katılıyoruz. Sonrasında benim bildiğim geçerli yerlerden alışveriş yapmak gerekiyor. Bu arada bundan emin değilim. Havitte iyzico ile öde butonuna basıp sipariş oluşturmuştum. Anında zaten 500tl geldi.
Rehber konuları da var oradan da bilgi alırsın.
bu sanırım ilk alışveriş %50 kampanyası ben başka varsa ona bakıyordum eyv

Bundan aldımda ses çalarken biraz yükselttimmi orta seviyede dahi cızırtı oluyor basslarda vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan aldımda ses çalarken biraz yükselttimmi orta seviyede dahi cızırtı oluyor basslarda vs
normal mi bu durum yoksa ürün mü sıkıntılı?

Kulaklıgını aldım son kampanyadan mikrofon bozuk gibi ya çözüm var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri