🔥İndirim Havit happy hour indirimleri 7.10.2025 saat 18.00 de.

H2002YG kulaklık nasıl, kullanan var mı?

G535 kullanıyorum, kenara yedek olarak koymayı düşünüyorum.

Kasa alınır mı beyler bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Eskiden 1 TL olurdu keycaps şimdi 100 TL bu fiyata alınmaz kargo ile 200 e patlıyor :D

yedek olarak alınır 50mm sürücüsü var ama bekleyim dersen h2002bg yi alman daha ıyı olur
Aciliyeti yok, ona bakayım hocam. Kablosuzsa beklerim, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yedek olarak alınır 50mm sürücüsü var ama bekleyim dersen h2002bg yi alman daha ıyı olur
Hocam fiyatlar aynı, tipler de çok benziyor, farkları nedir? Ses veya mic performansı farklı mı?

Aciliyeti yok, ona bakayım hocam. Kablosuzsa beklerim, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fiyatlar aynı, tipler de çok benziyor, farkları nedir? Ses veya mic performansı farklı mı?
bunun incelmesini çeken olmadı daha dediğimin hep kumaş hemde 53mm sürücüsü var mıkrofonuda cok guzel ama buda kötü olacagını sanmıyorum alıp bi köşede durabilirim fiyat uygun

Kasa alınır mı beyler bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Beyaz akvaryum alternatif olarak; next game orion var 1700 e geliyor idefixten kuponla. Tabi avantaj dezavantajları var. Avantaj olarak; 5 fanla geliyor. Dezavantaj olarak 360 soğutma desteklemiyor. Tasarım farkı olarak çift odalı tasarıma sahip. Daha kalın daha kısa.

Link: https://www.idefix.com/next-gaming-...isayar-kasasi-beyaz-p-12409157?vendorId=11323

Kupon kişiye özel olabilir. Emin değilim.

Orion ile kurulmuş örnek sistem:

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    140.4 KB · Hit: 58
  • 3.webp
    3.webp
    154.3 KB · Hit: 60
Klavyeye gidip geliyorum.
Edit : Gece kullanılmaz tuşlar karanlık kalır.

Beyaz akvaryum alternatif olarak; next game orion var 1700 e geliyor idefixten kuponla. Tabi avantaj dezavantajları var. Avantaj olarak; 5 fanla geliyor. Dezavantaj olarak 360 soğutma desteklemiyor. Tasarım farkı olarak çift odalı tasarıma sahip. Daha kalın daha kısa.

Link: https://www.idefix.com/next-gaming-...isayar-kasasi-beyaz-p-12409157?vendorId=11323

Kupon kişiye özel olabilir. Emin değilim.

Orion ile kurulmuş örnek sistem:
bu kasada güzlmiş valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri