h2002bg yi beklıyorum bendeBu haftayı da pas geçtik çok şükür.
yedek olarak alınır 50mm sürücüsü var ama bekleyim dersen h2002bg yi alman daha ıyı olurH2002YG kulaklık nasıl, kullanan var mı?
G535 kullanıyorum, kenara yedek olarak koymayı düşünüyorum.
Aciliyeti yok, ona bakayım hocam. Kablosuzsa beklerim, teşekkürler.yedek olarak alınır 50mm sürücüsü var ama bekleyim dersen h2002bg yi alman daha ıyı olur
Hocam fiyatlar aynı, tipler de çok benziyor, farkları nedir? Ses veya mic performansı farklı mı?yedek olarak alınır 50mm sürücüsü var ama bekleyim dersen h2002bg yi alman daha ıyı olur
bunun incelmesini çeken olmadı daha dediğimin hep kumaş hemde 53mm sürücüsü var mıkrofonuda cok guzel ama buda kötü olacagını sanmıyorum alıp bi köşede durabilirim fiyat uygunAciliyeti yok, ona bakayım hocam. Kablosuzsa beklerim, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam fiyatlar aynı, tipler de çok benziyor, farkları nedir? Ses veya mic performansı farklı mı?
Kasa alınır mı beyler bu fiyata daha iyisi var mıdır?
bu kasada güzlmiş vallaBeyaz akvaryum alternatif olarak; next game orion var 1700 e geliyor idefixten kuponla. Tabi avantaj dezavantajları var. Avantaj olarak; 5 fanla geliyor. Dezavantaj olarak 360 soğutma desteklemiyor. Tasarım farkı olarak çift odalı tasarıma sahip. Daha kalın daha kısa.
Link: https://www.idefix.com/next-gaming-...isayar-kasasi-beyaz-p-12409157?vendorId=11323
Kupon kişiye özel olabilir. Emin değilim.
Orion ile kurulmuş örnek sistem: