🔥İndirim Havit happy hour indirimleri 7.10.2025 saat 18.00 de.

memnunmusun sürekli geliyor indirimde almayı düşünüyorum sonra vazgeçiyorum
Saatten beklentine bağlı içinden çıkan yedek kordonla kullanıyorum ayarlanabilir olanla kodla 750ye gelmişti bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerdendir

Saatten beklentine bağlı içinden çıkan yedek kordonla kullanıyorum ayarlanabilir olanla kodla 750ye gelmişti bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerdendir
Hocam arayüzü nasıl donma falan var mı kasıyor mu ve neler yapılabiliyor özelikleri neler ve sizin gördüğünüz eksileri, artıları nedir acaba saatin resimini atabilme şansınız var mı

Saat güzel gibi kadran seçeneği çok az bunu ve dedikleri gibi ağır bunları sorun etmeyecekseniz alın gecin sarji iyi gidiyor

Geçen indirimde 2002 Pro diye bir kulaklığını aldım, kardeşim beğenmemiş, önce kullandığım rampage bundan çok daha iyi oyunda diyor. Hb yorumlarında çok övülmüş ama...
İade alırlar mı?

Saat bende aldım. Bence satılan fiyat için bedavaydı. Tam bir F/P Sorunsuz kaliteli ürün.

Geçen indirimde 2002 Pro diye bir kulaklığını aldım, kardeşim beğenmemiş, önce kullandığım rampage bundan çok daha iyi oyunda diyor. Hb yorumlarında çok övülmüş ama...
İade alırlar mı?
ııhhh hijyen ürünü olduğu için almıyorlar

Geri