Saatten beklentine bağlı içinden çıkan yedek kordonla kullanıyorum ayarlanabilir olanla kodla 750ye gelmişti bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerdendirmemnunmusun sürekli geliyor indirimde almayı düşünüyorum sonra vazgeçiyorum
Saatten beklentine bağlı içinden çıkan yedek kordonla kullanıyorum ayarlanabilir olanla kodla 750ye gelmişti bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerdendirmemnunmusun sürekli geliyor indirimde almayı düşünüyorum sonra vazgeçiyorum
bugün gelse alıcamSaatten beklentine bağlı içinden çıkan yedek kordonla kullanıyorum ayarlanabilir olanla kodla 750ye gelmişti bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerdendir
ağır şeyler her zaman kalitelidir hele ucuzsa tadından yenmez aula f75 almıştım 750 TL'ye 2kg falandı baya hoşuma gitmişti o zamanağır diyolar ama bilerek alın
Hocam arayüzü nasıl donma falan var mı kasıyor mu ve neler yapılabiliyor özelikleri neler ve sizin gördüğünüz eksileri, artıları nedir acaba saatin resimini atabilme şansınız var mıSaatten beklentine bağlı içinden çıkan yedek kordonla kullanıyorum ayarlanabilir olanla kodla 750ye gelmişti bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerdendir
ııhhh hijyen ürünü olduğu için almıyorlarGeçen indirimde 2002 Pro diye bir kulaklığını aldım, kardeşim beğenmemiş, önce kullandığım rampage bundan çok daha iyi oyunda diyor. Hb yorumlarında çok övülmüş ama...
İade alırlar mı?