Habire laf ediyor reddragon atiyoryillardir bilinen mi ve fiyatina gore kalitemi guldurme hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
havit kaliteli zaten. adam "kablosuz öner dememiş" ayrıcah2002d kablolu adam kablosuz atmis banada kablosuz onermek duser ve havite kaliteli diyen biriyle tartismaya girmem zaten
havit kaliteli zaten. adam "kablosuz öner dememiş" ayrıca
o fiyat bandındaki herşeydentamam kanka kalitelineye gore kaliteli onu açiklasan guzel olur hsngi firmaya gore kaliteli rampage gore mi
neyse herkesin kendi fikri plastik kokusundan kanser olmak istiyen alabilir iyi günler gamepower bile kokmuyor havit kokuyoro fiyat bandındaki herşeyden
Ulan tum gün sitede havit gömmeye çalışıyorsun acıdım sana gayette güzel kulaklıkları var bende 2002p kullanıyorum gayet iyi bu arkadaşı takmayın fazlaşu haviti övenler farkli kulaklik kullandimi : d
gercekleri soylemek suc heraldeUlan tum gün sitede havit gömmeye çalışıyorsun acıdım sana gayette güzel kulaklıkları var bende 2002p kullanıyorum gayet iyi bu arkadaşı takmayın fazla
Hocam bende Havit kullanıyorum kaliteli değil idarelik alınır, ben aldım 2 ay sonra pedler çöp oldu, cızırtı geldi falan gittim razer aldım, 1.8kya miss gibih2002d kablolu adam kablosuz atmis banada kablosuz onermek duser ve havite kaliteli diyen biriyle tartismaya girmem zaten
iste anlatamiyonki milleteHocam bende Havit kullanıyorum kaliteli değil idarelik alınır, ben aldım 2 ay sonra pedler çöp oldu, cızırtı geldi falan gittim razer aldım, 1.8kya miss gibi