Havit'den aldığım ürünler H.o mu? Yoksa G.o mu?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,200
Dün happy hour kampanyasında klavye mouse kulaklık ve koltuk aldım. Aldığım ürünler; https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-gc927-profesyonel-gaming-koltuk-rgb-oyuncu-koltugu
Normalde klavye mouse a ihtiyacım yok fakat fps oynuyorum razer viper V3 pro var mouse klavye ise Akko Mongseek M1 V5-SP-Via ve Havit KB884L TFT ekran var. Mouse yedek şarjı bitince kablolu kullanmak yerine haviti kullanırım diye düşündüm. Klavye ise şundan dolayı aldım 8k hz olması manyetik switch olmasından dolayı. Kulaklık alma sebebim kabloludan bıktım örgü kablolu pusat lite RGB 7.1 kullanıyorum dolanıp duruyor. Fps oyunları için iyi mi fuxi h7 yoksa iade edeyim mi? Birde koltuk aldım kendime arkadaşıma da alicaz fakat kendisi 130-140 arasında bir kiloda onu taşır mı ayak kalitesi alaşımı nedir kullanan varsa hakkında bilgi verirse sevinirim.

H.o dostum iyidir güle güle kullan

H.o bende koltuk almayı düşünüyorum eline ulaşınca deneyimlerini paylaşır mısın?

h.o. hocam fiyatına göre güzel ürünler

çok güzel ürünler şu mouse u alıcaktım da emin olamadım arkadaşa full havit toplasın diye bunları attım gitmiş Logitech G203 ve Logitech G213 almış

kulaklık çok güzel ben menunum 3 4 aydır falan kullanıyorum hiç bir sorunu yok ayda 1 2 kez şarja takıyorum devam

kulaklık çok güzel ben menunum 3 4 aydır falan kullanıyorum hiç bir sorunu yok ayda 1 2 kez şarja takıyorum devam
FPS oyunları için ideal mi? Kafası büyük olan için problem çıkarır mı?

Olur hocam atın
Kafam büyük olduğu için kafamı biraz sıktı açıkçası fakat aşırı problem değil. 7.1 başarılı. FPS oyunlarında ses kasılır. Ses seviyesi normalde %30 kullanıyorsanız kulaklığı takınca %50 fln kullanabilirsiniz(ses biraz az. sorun tek bendemi bilmiyorum). Kalitesi gayet iyi. mikrofon arkadaşlarla konuşursan iyi fakat bi 2002D kadar değil. Kablosuz 2 oda öteden çekiyor. kulak ölçüsüde ayarlanıyor. Bana 700 liraya geldi. daha fp isterseiniz 2002D alabilirsiniz kablolu için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafam büyük olduğu için kafamı biraz sıktı açıkçası fakat aşırı problem değil. 7.1 başarılı. FPS oyunlarında ses kasılır. Ses seviyesi normalde %30 kullanıyorsanız kulaklığı takınca %50 fln kullanabilirsiniz(ses biraz az. sorun tek bendemi bilmiyorum). Kalitesi gayet iyi. mikrofon arkadaşlarla konuşursan iyi fakat bi 2002D kadar değil. Kablosuz 2 oda öteden çekiyor. kulak ölçüsüde ayarlanıyor. Bana 700 liraya geldi. daha fp isterseiniz 2002D alabilirsiniz kablolu için.
internetim kablosuz adaptör olduğu için kulaklığı dongle ile bağlayınca internet aşşırı düşüyor. Bu yüzden kablolu kullanıyorum ben pc de.

Vallahi benim aldığım 2 havit kulaklıkta fiyat performans olarak fena değildi H2002E Pro aldım, malzeme kalitesi tırt ama ses kalitesi fiyatına göre fena değildi. Bir de BT670 di galiba modeli kafaüstü bluetooth kulaklık bunun da malzeme fena sayılmaz ama ses çok boğuk geldi bana. Vallahi bilmiyorum eğer ucuza birşeyler arıyorsanız alınır, işlevsel olarak fena ürünler değiller ama malzeme kalitesi falanda olsun diyorsanız o konu biraz sıkıntı

Geri