Hawk - Exvega - Zio Gaming ? Tecrübeleriniz?

Reaksiyon skoru
49
Bütçe
10000
Evet sayın tecrübeli arkadaşlar.. 3 oyuncu koltuğu arasında hangisi en rahat en konforludur? Parasını hak eden hangisidir? Uzun saatler iş ve oyun yükünü hangi yiğit ile paylaşmak daha az yorucu olur :unsure:
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Ortalama bütçe 7-10k Arası..

1-)
Exvega Andromeda -- Harry potter desenli birde o.O2

--------------

2-) Zio Gaming - Fabric

-------------

3-) Hawk Future yada FAB

Evet sayın tecrübeli arkadaşlar.. 3 oyuncu koltuğu arasında hangisi en rahat en konforludur? Parasını hak eden hangisidir? Uzun saatler iş ve oyun yükünü hangi yiğit ile paylaşmak daha az yorucu olur :unsure:

1-)

--------------

2-) Zio Gaming - Fabric

-------------

3-) Hawk Future yada FAB

yazdığınız faklı marka için yazıyorum
https://www.incehesap.com/twisted-m...spor-oyuncu-koltugu-siyah-beyaz-fiyati-74225/ bunu indirimdeyken aldım
koltuk güzel rahat 2 sıkıntısı var 1 suni deri 2 ci orak bazen vida az gevşeme yapıyor bazen

1-)

--------------

2-) Zio Gaming - Fabric

-------------

3-) Hawk Future yada FAB

Andromeda'yı 4-5 yıldır kullanıyorum. 100- 110 kg arasında gidip geliyorum. Biraz yaslanmayı sevdiğimden kaynaklı aşağıdaki pulların yamulması sonucu şu an sırt yaslanma kısmı sabit durmuyor yaslanınca arkaya kadar düşüyorum. Exvega ile iletişime geçtiğimde garantinin bittiğini ve mekanizmanın yenilenmesi gerektiğini söyledi. (1400TL) Onun haricinde gayet memnundum koltuktan mekanizmayı takıp yine kullanmaya devam edeceğim kısa zamanda. Diğer modeller hakkında bilgim yok.

Andromeda'yı 4-5 yıldır kullanıyorum. 100- 110 kg arasında gidip geliyorum. Biraz yaslanmayı sevdiğimden kaynaklı aşağıdaki pulların yamulması sonucu şu an sırt yaslanma kısmı sabit durmuyor yaslanınca arkaya kadar düşüyorum. Exvega ile iletişime geçtiğimde garantinin bittiğini ve mekanizmanın yenilenmesi gerektiğini söyledi. (1400TL) Onun haricinde gayet memnundum koltuktan mekanizmayı takıp yine kullanmaya devam edeceğim kısa zamanda. Diğer modeller hakkında bilgim yok.
Uzun süre oturduğunuzda konforsuzluk yaratıyor mu? Oturma yeri yeterince rahat mı?

Hawk hariç koltuk alınmaz bana göre
Xdrive i test ettim çok iyi değil (ekstra bilgi için yazdım )
Exvega kötü değil iyi
Zio denemedim
Tavsiyem future hawk

Hawk hariç koltuk alınmaz bana göre
Xdrive i test ettim çok iyi değil (ekstra bilgi için yazdım )
Exvega kötü değil iyi
Zio denemedim
Tavsiyem future hawk
HAWK hakkında ne düşünüyorsunuz? Görsellerde süngeri çok ince görünüyor?

Benim ilk almış olduğum oyuncu koltuğu Xprime'dı 85 kilolarda sorun olmuyordu fakat 95 kiloya ulaşınca oturma bölümündeki sunta ikiye ayrıldı. Bende yeni koltuk almak için biraz araştırdım Hawk almak içimden geçiyordu fakat müşteri hizmetleri ile konuşunca fikrimi değiştirdim çünkü onlarda oturma bölümünde sunta kullanıyorlar mış.
Exvega'yı araştırdım kullanılan malzeme çelik ve metal bölümlerden oluştuğunu söylediler direkt aldım, rahatlık olarak fena sayılmaz ama dayanıklılık konusunda oldukça başarılı bir ürün. Ergonomi olarak ön plana çıkan Zio diye biliyorum fakat onların ne malzeme kullandığı hakkında bilgim yok, uzun ömürlü olsun diyorsanız Exvega'yı tavsiye ederim.

Benim ilk almış olduğum oyuncu koltuğu Xprime'dı 85 kilolarda sorun olmuyordu fakat 95 kiloya ulaşınca oturma bölümündeki sunta ikiye ayrıldı. Bende yeni koltuk almak için biraz araştırdım Hawk almak içimden geçiyordu fakat müşteri hizmetleri ile konuşunca fikrimi değiştirdim çünkü onlarda oturma bölümünde sunta kullanıyorlar mış.
Exvega'yı araştırdım kullanılan malzeme çelik ve metal bölümlerden oluştuğunu söylediler direkt aldım, rahatlık olarak fena sayılmaz ama dayanıklılık konusunda oldukça başarılı bir ürün. Ergonomi olarak ön plana çıkan Zio diye biliyorum fakat onların ne malzeme kullandığı hakkında bilgim yok, uzun ömürlü olsun diyorsanız Exvega'yı tavsiye ederim.
Bende 3 sene kadar xPrime kullandım.. Çok rahat olduğunu söyleyemem. Oturma yerinin altına ekstra sünger desteği koyarak kullandım.. Kolçakları 2 defa kırıldı :) Çok dayanılıklı ürün değildi..

Hawk Fab kullanıyorum, genel olarak memnunum, başlarda keşke EXVEGA alsaydım demiştim, çünkü EXVEGA biraz daha sağlam, etli ve rahatmış gibi duruyordu (Aldığım dönem Hawk'ta kampanya vardı, fiyatı ucuz diye tercih etmiştim, EXVEGA için de hiç tecrübem yok, sadece varsayım yapmıştım). Hawk Fab'ı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, koltuk altı mekanizmasından ses gelmeye başladığında garantiye götürdüm ve çok iyi ilgilendiler, koltuk altı mekanizmasını ve amortisörünü 5-10 dk içinde değiştirip hemen teslim ettiler, yani memnun kaldım. Ben 73 kiloyum, benim için normal ama sen daha kiloluysan Hawk Fab önermem, o kadar sağlammış hissiyatı vermiyor.

Hocam ben hawk future sipariş ettim.1 aydır araştırıyorum.Sanırım sağlamlık açısından en iyisi o olacak.Şuanda amazonda indirim başladı.Future serisi 10.499 fakat.Bir modeli var futurenin tasarım modeli 9999 TL Anomaly agent special edition.Bütçe var ise kaçırma derim.Hem Future modeli hemde special ürün.Normalde çok daha pahalı oluyor specialler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,431
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri