Egemengnz2121
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 206
- Bütçe
- 3000
Bu iki model aklımda var hangisi daha mantikli
Hangi modelden aldiniz?Ben hawk aldım 2 gündür kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Hawk fab v1-v4 ve c1-c4 hepsi aynı sadece rengi değişik indirime girmişse hawk fab c1 öneririm. Onun haricinde seduna ve calitte gaming koltuklarına da bakabilirsin. Bana hawk çok rahat gelmedi.Hangi modelden aldiniz?
Hocam xdrive nasıl toryum modeliHawk fab v1-v4 ve c1-c4 hepsi aynı sadece rengi değişik indirime girmişse hawk fab c1 öneririm. Onun haricinde seduna ve calitte gaming koltuklarına da bakabilirsin. Bana hawk çok rahat gelmedi.
Xdrive Toryum 2000tl üstüyse hiç bakmayın bence plastik dayanaklari falan var hawk klasmaninda bi koltuk değil. Hawk çok kaliteli sağlam ama bana rahat gelmedi bu yüzden hawk muadili seduna veya calitte koltuklara bakın derim gidin deneyin öyle alın. İçinize siner en azından.Hocam xdrive nasıl toryum modeli
Hawk fab v4 kumaş modeli .. Bence bu seviyede rahat ve verdiğin paranın hakkını fazlası ile veriyor MSI kalitesinde sağlam bişey alçak olsan 6 k dan başlıyor bence her türlü en iyi f / p seçeneği denilebilir.. Deri olanı da tavsiye etmiyorum Max 1 sene sonra deformasyon can sıkıyorHangi modelden aldiniz?