Hawk future ve Fab alınır mı?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Günümün büyük kısmı bilgisayar başında geçiyor bu yüzden iyi bir koltuk almak istiyorum. Kendim için Future kardeşim için Fab almayı düşünüyorum. Kullanan var mı deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Farklı marka önerisi olan varsa onlara da açığım.

Günümün büyük kısmı bilgisayar başında geçiyor bu yüzden iyi bir koltuk almak istiyorum. Kendim için Future kardeşim için Fab almayı düşünüyorum. Kullanan var mı deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Farklı marka önerisi olan varsa onlara da açığım.
fab alınmaz rezalet bin pişmanım aldığıma xdrive anka 15li plus falan bak

Bende future var. Memnunum fakat başka modelleri denemediğim için karşılaştırma yapamıyorum. Bence denemeden koltuk almamalısın

Bende future var. Memnunum fakat başka modelleri denemediğim için karşılaştırma yapamıyorum. Bence denemeden koltuk almamalısın
Tamamdır hocam HAWK mağazasına gitmeyi düşünüyorum orada denerim. Exvega mağazası biraz uzak ancak ona da gitmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

Bende Future var 2 senedir sorunsuz kullanıyorum ama bence denemeden alma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,862
Üyeler
174,933
Son üye
MCPgaming
Geri