Neler Yeni

🔥İndirim Hawk Gaming Chair FAB Oyuncu Koltuğu🔥5.399 TL

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım

Ekler

• Screenshot_20241127_103031_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241127_103031_Hepsiburada.jpg
    555.4 KB · Hit: 62

Palo DAYI 👑

80+ Gold

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Kaç gündür Amazon üzerinden takip ediyorum hatta ödeme ekranından geri döndüm biraz daha araştırma ve black friday'den dolayı. Kullanan arkadaşlar var mı memnunlar mı? 3-4 günlük araştırmalarım sonucu seçenekler şunlar;

Hawk Gaming Chair Fab C2

xDrive 15'li Plus

Exvega Space

Xprime Titan

Bu arada premium olmasına rağmen alacak olursam Amazon üzerinden alırım en azından yarın bir gün bir şey olduğunda markanın haricinde Amazon desteği de önemli.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Veysel Tunç
Kaç gündür Amazon üzerinden takip ediyorum hatta ödeme ekranından geri döndüm biraz daha araştırma ve black friday'den dolayı. Kullanan arkadaşlar var mı memnunlar mı? 3-4 günlük araştırmalarım sonucu seçenekler şunlar;

Hawk Gaming Chair Fab C2

xDrive 15'li Plus

Exvega Space

Xprime Titan

Bu arada premium olmasına rağmen alacak olursam Amazon üzerinden alırım en azından yarın bir gün bir şey olduğunda markanın haricinde Amazon desteği de önemli.
15li plus mu chair fab mı hocam?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Muhammet Kürkçü
15li plus mu chair fab mı hocam?
Abimde hawk v6(fab ile çok benzer) var ve İnternet cafedede 15 li plus kullanma şansım oldu. Malzeme kalitesi olsun tokluk olsun rahatlık olsun bence xdrive tokatlıyor hawkı. İlk başta mekanizması kesinlikle daha kaliteli hissettiriyorve xdrive ın alt süngeri daha kalın ve koltuk biraz daha ergonomik bence. Kendim alacak olsaydım kesinlikle xdrive alırdım ama hawkında garantisini yavana atmamak lazım.

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Jiyu
xdrive'in hangi modeli alınmalı ya da en ergonomik ve ortopedik koltuk hangisi özellikle sırt boyun ve bel bölgelerinde ağrı vs olan kişiler için

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
erhan nalbantoğlu
BEN ANka ve 15li arasındayım sonra hawk geliyor önümüzdeki zamanlardaki indirimlere göre karar vereceğim ama xdrive uzun zamandır biliyorum hawk daha yeni 2-3 senedir yayıncılar sayesinde tanınmaya bşladı bence

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Abimde hawk v6(fab ile çok benzer) var ve İnternet cafedede 15 li plus kullanma şansım oldu. Malzeme kalitesi olsun tokluk olsun rahatlık olsun bence xdrive tokatlıyor hawkı. İlk başta mekanizması kesinlikle daha kaliteli hissettiriyorve xdrive ın alt süngeri daha kalın ve koltuk biraz daha ergonomik bence. Kendim alacak olsaydım kesinlikle xdrive alırdım ama hawkında garantisini yavana atmamak lazım.
Düz 15 değildi dimi? 15li Plus modeliydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ChatGPT böyle diyor, Mithril adlı arkadaş da 15li Plus'ın iyi olduğunu söyledi sanırım tercihimi xDrive'dan yana kullanacağım.

1732699090615.png

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Muhammet Kürkçü
Düz 15 değildi dimi? 15li Plus modeliydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ChatGPT böyle diyor, Mithril adlı arkadaş da 15li Plus'ın iyi olduğunu söyledi sanırım tercihimi xDrive'dan yana kullanacağım.

Alıntıyı görüntüle
Hem plus hemde düz modelini kullandım hocam ama önceki yazımda plus modelinden bahsediyordum.

Top Bottom