Neler Yeni

Hawk Gaming Chair FAB V4 3.399 TL

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,053
İsim
Oğuz
İhraç ürün 3700 değil neden Türk malı arkadaş yazmış 800tl maliyeti varken 3.5 4k satılıyor diye anladın mı ?
Kendin diyorsun ihraç üründen 200 300, kendinle çelişme. Ayrıca yazdım maliyeti 800 TL falan da değil, maliyet ile de olmuyor o işler dedim.

umit88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ümit
Fiyat uygun koltuk çok güzel 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,439
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Türksit o fiyata satıyor da önce git koltuklarını kullan da öyle konuş, düğün sandalyesi bile ondan daha konforlu.
Türksit koltukları elbette çok iyi değil ama kesinlikle konforlu ürünleri ve fiyatına göre geçerli ürünleri var ama dayanıklı değiller. Al Pitstop modeli mesela bildiğin sünger koydukları için çoğu pahalı koltuktan daha konforlu ama o sünger 1 seneye kalmadan çöküyor uzun vade de kullanışsız ama düğün sandalyesi ile kıyaslıyorsan turnusol kağıdı gibi belli sen de kullanmamışsın sallıyorsun.

Maethril_

80+ Bronze
Koltuk aman aman iyi değil minderde çökme meydana geldi 1. senesinde şuan 2. senesinde bel yastığıda iyice ezildi ama hala rahat çok rahatsız etmiyor benim tavsiyem biraz daha koyup future serisi almak.

jouly

80+ Bronze
Ben aynı koltuğu 1,5 sene önce sıfır olarak 1350 iken aldım, bence kesinlikle değmez. Haftada 3-4 gün, günde ortalama 1-2 saat kullanıyorum. 78 kiloyum. Süngeri çöktü siz düşünün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de 90-100 kilo biri kullansa kim bilir ne olur. Konfor falan da yok ayrıca. Var diyen ömründe rahat koltuğa oturmamıştır.
aynen oyle bende 2300 e aldım sürekli gıcırdama yapıyor takur tukur sesler geliyor sünger çöktü tavsiye etmiyorum kesinlikle fab v4 modelini.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Kaan
Bende sünger çökme sorunu henüz olmadı ama gıcırdama olayı var. 3-4 ay oldu, belki vidaları fazla sıkmısımdır ondan da olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
M. Ali ARSLAN
cokcok kiloluyum, 200 kilo desem yalan olmaz. saglam ve oldukca dolgulu, altımda zamanla ezilmeyecek hakkını veren bi koltuk arıyorum. tavsiyeniz var mı arkadaslar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,053
İsim
Oğuz
Türksit koltukları elbette çok iyi değil ama kesinlikle konforlu ürünleri ve fiyatına göre geçerli ürünleri var ama dayanıklı değiller. Al Pitstop modeli mesela bildiğin sünger koydukları için çoğu pahalı koltuktan daha konforlu ama o sünger 1 seneye kalmadan çöküyor uzun vade de kullanışsız ama düğün sandalyesi ile kıyaslıyorsan turnusol kağıdı gibi belli sen de kullanmamışsın sallıyorsun.
Ucuz diye kullandım, 3 ay geçmeden çöktü. Ben de kalitesiz olduğundan bahsediyorum ya zaten, yoksa çiviye oturmuyorsun elbet de konforlu olacak fakat hem dayanıklı olması hem de görüntü olarak daha iyi gelmesi ekstra konfordur. Düğün sandalyesiyle kıyaslıyorum evet çünkü 10 yıldır var bizde bir tane, plastik olmasına rağmen kırılmadı.

B0LLD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre
Hocam aynı ürünün siyahını kullanıyorum, ürün fena değil ancak bel yastığı sürekli oturma kısmı ile sırt kısmı arasındaki boşluğa girip duruyor. Arka tarafı ile oturma kısmının tek olduğu yada boşluğun az olduğu bir ürün alırsanız daha mantıklı olur bence.

Ben kullanıyorum gayette memnunum tek şikayetim oturma ve sırt yeri arasında ki boşluk çok fazla ve bel yastığı oraya kayıyor.
Aynı dertten muzdaribiz hocam ben bunu hawk'a mail atmayı düşünüyorum ne yapabiliriz diye.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
Hocam aynı ürünün siyahını kullanıyorum, ürün fena değil ancak bel yastığı sürekli oturma kısmı ile sırt kısmı arasındaki boşluğa girip duruyor. Arka tarafı ile oturma kısmının tek olduğu yada boşluğun az olduğu bir ürün alırsanız daha mantıklı olur bence.

Aynı dertten muzdaribiz hocam ben bunu hawk'a mail atmayı düşünüyorum ne yapabiliriz diye.
hocam amazonda oyuncu koltuğu yastığı diye aratınca büyük visco bel/sırt yastığı çıkıyor yorumuna bakayım dedim adam hawk kullanıyorum o yüzden aldım yazmış cidden herkesin derdi o :D

Top Bottom