1050tidı 4060ım var hayallerime kavuştumGeçen biri hayalinizdeki araba konusu açmıştı ekran kartıda bana düşer almak istediğiniz veya çok değerli çok eski ekran kartları falan ne varsa yapıştırın.
Ben Asus rog veya MSI Gaming X 4090 diyorum.
1050tidı 4060ım var hayallerime kavuştumGeçen biri hayalinizdeki araba konusu açmıştı ekran kartıda bana düşer almak istediğiniz veya çok değerli çok eski ekran kartları falan ne varsa yapıştırın.
sana göre işte bana göre de vapor-x kaldırım taşı oluyorAgresiflik nerde çözemedim? Bana göre dünyanın en çirkin tuğlası. Ha birde benim banlanma meselemi de malzeme yapma bence.
Biraz düz olduğu için evet kaldırım taşı havası varsana göre işte bana göre de vapor-x kaldırım taşı oluyor
ben hazırda görüntü olduğu için matrix attım imkanım olsa custom sıvı soğutuculu düşünürümBiraz düz olduğu için evet kaldırım taşı havası var
Customlar güzel de abi ekran kartı dediğinin fanı olucak bak 6900XT Toxic bak 6800xt rog 240ben hazırda görüntü olduğu için matrix attım imkanım olsa custom sıvı soğutuculu düşünürüm
o zaman da kasa içi çok tozlanıyor misal benim 6 fanlı kasa, mıknatıslı toz filtresi ve içine ekstra daha küçük delikli filtre koymama rağmen 2-3 ayda bir toz temizliği yapmam gerekiyorCustomlar güzel de abi ekran kartı dediğinin fanı olucak bak 6900XT Toxic bak 6800xt rog 240
RX 7800XTGeçen biri hayalinizdeki araba konusu açmıştı ekran kartıda bana düşer almak istediğiniz veya çok değerli çok eski ekran kartları falan ne varsa yapıştırın.
Reis nvidia yeni meni dinlemiyor ces 2024te v 5 anlamına geliyor adamlar pp bile yapmışlar super serisi için böyle şatafat yapmazlar diye düşünüyorum ces 2024te rtx 5000 serisi çıkaeDur hocam sakin ol daha 4000 yeni çıktı
4080Geçen biri hayalinizdeki araba konusu açmıştı ekran kartıda bana düşer almak istediğiniz veya çok değerli çok eski ekran kartları falan ne varsa yapıştırın.