Hayatınızde Kaç Kez Aşık Oldunuz

Ben insanın gerçekten AŞK dediğimiz şeyi 1-2 kere yaşayabileceğine inanan bir insanım yani 1-2 kere gerçekten aşık olabiliriz , kimisi ilkinde mutluluğu bulur kimisi ikincide ama bundan fazlası aşk değilde hoşlantı veya ayran gönüllü olmaktır.
Ben şahsen bugüne kadar 1 hakkımı kullandım ve mutlu bitmedi.
Genelde ilk aşka denk gelir hocam tesadüf değil gibi. Çünkü tamamen deneyimsiz olduğun için beklentiyi ayarlayamadığın uçsuz bucaksız bir maceraya atılıyormuş gibi hissediyorsun. Eğer başarılı olamazsan (ki çoğu zaman olunmuyor) sonraki hayatına giren insanlara maalesef daha mesafeli ve kaygılı bakıyorsun. Ve ister istemez çıtayı ilkinde çok yükselttiğin için ikinci veya üçüncü ilişkilerin hep "yarım" hissiyatı veriyor. Bence insanların ilişkiye başlamadan önce o ilişkiden ne hissetmeyi beklediğini bilmesi gerekiyor. Her ilişkiyi kendi içinde değerlendirebilip aşktan ne beklediğimizi bilirsek ben diğer ilişkilerde başarılı olma ihtimalinin ilkine göre daha yüksek olduğunu bile düşünüyorum.

4 yıl 2 aydır sevgilim var ,1 kere aşık oldum ama başkasına

1.5 denebilir ilki benim için kusursuzdu red yedim sonra sevgilisi aldattığına şahit oldum deli dehset koymuştu 2. İse kusursuz diyemem uyuşmadığımız çok alan var ama bilmiyorum çok iyi geliyordu bana ama akraba oluyoruz evlilik için sorun yok yasal olarak bu 1 2.si aslında çok uzagız genetik olarak 5. Dereceden yakınlık oluyor ama ailelerimiz çok yakın yani babamla halam ne kadar yakınsa o kızın babasıyla da o kadar yakın o yüzden aileler açısından belki sorun çıkar felan diye düşünerek hiç açılmadım pek muhabbetimiz de yok flörtlesme riskine girmek istemedim hiç arada havadan sudan iltifat ediyorum sadece bisey anladığını sanmıyorum ama neyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 yıl 2 aydır sevgilim var ,1 kere aşık oldum ama başkasına
Yakismadı helloworld

Genelde ilk aşka denk gelir hocam tesadüf değil gibi. Çünkü tamamen deneyimsiz olduğun için beklentiyi ayarlayamadığın uçsuz bucaksız bir maceraya atılıyormuş gibi hissediyorsun. Eğer başarılı olamazsan (ki çoğu zaman olunmuyor) sonraki hayatına giren insanlara maalesef daha mesafeli ve kaygılı bakıyorsun. Ve ister istemez çıtayı ilkinde çok yükselttiğin için ikinci veya üçüncü ilişkilerin hep "yarım" hissiyatı veriyor. Bence insanların ilişkiye başlamadan önce o ilişkiden ne hissetmeyi beklediğini bilmesi gerekiyor. Her ilişkiyi kendi içinde değerlendirebilip aşktan ne beklediğimizi bilirsek ben diğer ilişkilerde başarılı olma ihtimalinin ilkine göre daha yüksek olduğunu bile düşünüyorum.
Aslında cevabı kendiniz vermişsiniz hocam aşkı uçsuz bucaksız bir şey olarak görürsen öyle olur bir boşluğa düşersin ama aşkı karşındakini çok sevmek , onun için her şeyi yapmaya hazır olmak , kendinden çok onu düşünmek vs gibi şeyler olarak görürsen aslında bu sevgi dediğimiz şeyin karşılığı olmuş oluyor aşk yanında biraz heyecan ve mutluluk ile.
Tabii ki uçsuz bucaksız olsun ama dediğiniz gibi dozunu ayarlamak lazım ve genelde ilk deneyimler ondan başarısız oluyor.

1.5 denebilir ilki benim için kusursuzdu red yedim sonra sevgilisi aldattığına şahit oldum deli dehset koymuştu 2. İse kusursuz diyemem uyuşmadığımız çok alan var ama bilmiyorum çok iyi geliyordu bana ama akraba oluyoruz evlilik için sorun yok yasal olarak bu 1 2.si aslında çok uzagız genetik olarak 5. Dereceden yakınlık oluyor ama ailelerimiz çok yakın yani babamla halam ne kadar yakınsa o kızın babasıyla da o kadar yakın o yüzden aileler açısından belki sorun çıkar felan diye düşünerek hiç açılmadım pek muhabbetimiz de yok flörtlesme riskine girmek istemedim hiç arada havadan sudan iltifat ediyorum sadece bisey anladığını sanmıyorum ama neyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakismadı helloworld
ilişkimden önceydi ama yanlış anlaşılmasın

4 kez. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite hepsinde 1 kıza aşık oldum hepsi de platonik oldu.

Soru garip ama 5

Yolda gördüğüm herhangi birine= 39
İnternetten gördüğüm veya tanıştığım birine=48
Sadece cinsel olarak arzu hissettiğim kişiler= 423
Gerçekten masumca aşık olduğum kişiler= 6
Sadece anlık olarak sağda solda yolda internette ona dair herhangi birşeyini beğendiğim kişiler=6789

( sene 2013 deprem olurken son anda kurtarıp senin için geri gelicem diyip öpüp kurtardığım rüyamdaki kız,hala aklımdasın)

Morgana (hâlâ âşığım)
VLC Media Player
@B1L0
PrtSc SysRq
Intel Quad Q8200 (Mehmet ab sağolsun)
SIM kart iğnesi
@Mehmet Yılmaz
Asus GT 1030 BRK 2 GB

Geri