Hayatınızde Kaç Kez Aşık Oldunuz

Ben insanın gerçekten AŞK dediğimiz şeyi 1-2 kere yaşayabileceğine inanan bir insanım yani 1-2 kere gerçekten aşık olabiliriz , kimisi ilkinde mutluluğu bulur kimisi ikincide ama bundan fazlası aşk değilde hoşlantı veya ayran gönüllü olmaktır.
Ben şahsen bugüne kadar 1 hakkımı kullandım ve mutlu bitmedi.
Benimki iyi insan olunca bide samimiyet olunca o yüzden yoksa içten ben sensiz yapamam sırıl sıklam aşığım dediğim insan yok büyük ihtimal olmazda sadece olabilirdi dediklerim var

Benimki iyi insan olunca bide samimiyet olunca o yüzden yoksa içten ben sensiz yapamam sırıl sıklam aşığım dediğim insan yok büyük ihtimal olmazda sadece olabilirdi dediklerim var
İşte ben de onu vurgulamak istedim günümüzde AŞK tanımı çok değişti adam hoşlanıyor birinden sırf fiziği güzel diye gelip aşık oldum diyo , o kız için öl diyorsun kaçıyor maalesef hoşlantı ve aşkın farkını çoğu kişi anlamıyor.
O dediğimiz zaten zor oluyor o yüzden 1-2 kere işte , dilerim başınıza gelir mutlu sonlusu :)

hiç olmadım kız arkadaşım oldu ama

1 kez onda da 3 yıl platoniktim eninde sonunda kıza açıldım tabi red yedim keşke en başta söyleseydin falan demişti o zamanlar bende senden hoşlanmıştım dedi ve arkadaş olarak kalmak istediğini söyledi bende hiç zorlamadim sonrasında bana kotuledigi eski sevgilisiyle tekrar barıştı ve bende sevgilisi olduğu için arkadas olarakta kalmak istememistim

Hiçbir zaman

1 diyebilirim. Ama galiba aşka inanmıyorum. Kendimi sevilecek biri olarak görmüyorum belki de bundan dolayı olmamaya çalışıyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,499
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri