Hayatta En Çok Üzüldüğünüz Olayı Yazın

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,226
İlk ben başlıyım, 4 kişilik arkadaş grubuyduk her şey yolundayken gruptaki bir kişi aramı diğer kişilerle bozdu sonra gitti onlarla barıştı ihanet etti, belkide şu ana kadar üzüldüğüm en büyük olay bu olabilir herkesi birbiriyle ben tanıştırmıştım arkamdan vurdu hepsi

İlk ben başlıyım, 4 kişilik arkadaş grubuyduk her şey yolundayken gruptaki bir kişi aramı diğer kişilerle bozdu sonra gitti onlarla barıştı ihanet etti, belkide şu ana kadar üzüldüğüm en büyük olay bu olabilir herkesi birbiriyle ben tanıştırmıştım arkamdan vurdu hepsi
Tüm ailemi 6 Şubat gecesi kaybettim

Tüm ailemi 6 Şubat gecesi kaybettim
Başınız sağolsun hocam..

En büyüğü değil ama ondan sonra ilk 10 A girer

6 Şubat depremiydi kuzenim hataya gelin gitmişti 0 aldıkları binanın yarısı çöktü onlara bir şey olmadıda kuzenimin eşinin yiğeni mi oluyor tam bilmiyorum depremden sonra amcamgildeydiler haber açıktı o çocuklardan birkaçı vardı haberde kuzenini gördü haberde enkazdan kurtarılan bir çocuk daha diyordu ama o çocuk ölüydü kısaca yalan haberdi o an yakınımdaki o çocuğun ekrana bakışı ve ağlayışı hala aklımda aklıma geldikçe kötü oluyorum.

En kötüsünü söyleyemem bende tramva bıraktı gibi bir şey benle alakalı değil ama kötü açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri