Günde 6-8 litre su içiyorum her su içişimden sonra tuvaletim geliyor kreatin kullanıyorum bu gidişle böbrekler iflas edicek ama olsun basmaya devam 3 günde damacana bitti
Günde 6-8 litre su içiyorum her su içişimden sonra tuvaletim geliyor kreatin kullanıyorum bu gidişle böbrekler iflas edicek ama olsun basmaya devam 3 günde damacana bitti
Ben konu açmıştım bu konu hakkında Günde zirve 13.5 litre su içiyordum ben dostum. Normal bir şey olmadığını bildiğim için gittim hastanede 3 gün yattım (minirin testi olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam) . Her saat başı idrar her 2 saatte bir kan testi verdim 1 güne yakın aç susuz bıraktılar beni. Değerlerde de bir şey çıkmadı, değerler normaldi. Tanı koydular: psikojenik polidipsi. Ha şu aralar bilemedin max 5-6 litre içiyorumdur. Azalttım o yatıştan sonra Araya ramazan falan girdi orda düzelttim. Bi lavaboya girince en az 1.5-2 litre yapıyordum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 2.5 yıl boyunca 5-6 litre ile başlayıp 13.5 litre zirvede gördü işte sen hesapla mevzuyu Şimdi 5-6 litre normal geliyor bana. Ha yine içer miyim 13.5 litre içerim ama kendimi tutuyorum artık. Hesap yapmıştım 2.5 yılda ortalama 10 litre içtiğimi farzetsem diye. Normal bir insan günde 2 litre su içsin böbreği normal yaşlanır. Benim günde 10 litre su içişim normal bi insandan böbreğimin 5 kat fazla çalışması demek bu da 2 yılda böbreğin 10 yıl yaşlanması demek Yaşım 20, böbrek yaşımı öğrenmek istesem büyük ihtimal 29-30 civarı çıkacaktır buna eminim.