Neler Yeni

Hayvan gibi tuvalete çıkmak

zawgatron

80+
Günde 6-8 litre su içiyorum her su içişimden sonra tuvaletim geliyor kreatin kullanıyorum bu gidişle böbrekler iflas edicek ama olsun basmaya devam 3 günde damacana bitti

The King of Comedy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sağlıklı bir şey yapayım derken sağlığından olmak,,, aynen knk bas fiziksel güç daha önemli

Hanaz

80+ Gold
Günde 1 damacanaya indir düzelirsin

zawgatron

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hanaz

80+ Gold
Günde 20 litre ideal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet güç her zaman önemli erkek adam güçlü olması lâzım bu yolda devam
Kimse seni anormalliğinle sevmeyecek be adamsı varlık

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berat
Günde 6-8 litre su içiyorum her su içişimden sonra tuvaletim geliyor kreatin kullanıyorum bu gidişle böbrekler iflas edicek ama olsun basmaya devam 3 günde damacana bitti
Ben konu açmıştım bu konu hakkında :D Günde zirve 13.5 litre su içiyordum ben dostum. Normal bir şey olmadığını bildiğim için gittim hastanede 3 gün yattım (minirin testi olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam) . Her saat başı idrar her 2 saatte bir kan testi verdim 1 güne yakın aç susuz bıraktılar beni. Değerlerde de bir şey çıkmadı, değerler normaldi. Tanı koydular: psikojenik polidipsi. Ha şu aralar bilemedin max 5-6 litre içiyorumdur. Azalttım o yatıştan sonra :D Araya ramazan falan girdi orda düzelttim. Bi lavaboya girince en az 1.5-2 litre yapıyordum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 2.5 yıl boyunca 5-6 litre ile başlayıp 13.5 litre zirvede gördü işte sen hesapla mevzuyu :) Şimdi 5-6 litre normal geliyor bana. Ha yine içer miyim 13.5 litre içerim ama kendimi tutuyorum artık. Hesap yapmıştım 2.5 yılda ortalama 10 litre içtiğimi farzetsem diye. Normal bir insan günde 2 litre su içsin böbreği normal yaşlanır. Benim günde 10 litre su içişim normal bi insandan böbreğimin 5 kat fazla çalışması demek bu da 2 yılda böbreğin 10 yıl yaşlanması demek :D Yaşım 20, böbrek yaşımı öğrenmek istesem büyük ihtimal 29-30 civarı çıkacaktır buna eminim.

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Mert
Bendede var aynı sorun o kadar su içmiyorum gece çok tuvalete gidiyorum

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Görkem çetinkaya
6-8 litre normal degil hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
2-3haftada 1 ara vermeyi ihmal etmiyorsun umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,814
Üyeler
159,678
Son üye
williamsz
Top Bottom