Neler Yeni

Hayvanların iradesi yok mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Hayvanların iradesi sizce var mı? Kedi, köpek, kuş, balık vb. bunların iradesi var mı varsa kullanıyorlar mı? Beraber tartışalım.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hayvanların iradesi sizce var mı? Kedi, köpek, kuş, balık vb. bunların iradesi var mı varsa kullanıyorlar mı? Beraber tartışalım.
Ampullerin varmı bende onu merak ettim.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
sadece hayatta kalma güdüleri var. Örnek: Beslenme, üreme, kendilerini savunma vesaire. Köpeklerde yok mu derseniz, onlardaki de sadakat hissi. Bu insan bana yemek ve ev verdi, bende onu koruyorum seviyorum gibisinden.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır yok. Hayvanları insanlardan ayıran şey iradedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Hayvanların irade güçleri yoktur başkan.İnsanı hayvandan ayıran en temel nitelikte budur.Eğerki müslümansan İslam da bunu belirtiyor zaten.Aman dikkat köpeklere bi anda üstüne atlayaverir :D.

Saintes Maries

80+ Bronze
Ampullerin varmı bende onu merak ettim.
Açılan konudan bu konuya nasıl bağladın hiçbir fikrim yok ancak vatandaşları desteklediği siyasi partiye göre yargılamak, hakaret etmek ancak iradesiz varlıkların işidir. Ak partililerin iradesinin olup olmadığını bilemiyorum ama senin iradesiz bir varlık olduğunun kanaatini getirdim.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Açılan konudan bu konuya nasıl bağladın hiçbir fikrim yok ancak vatandaşları desteklediği siyasi partiye göre yargılamak, hakaret etmek ancak iradesiz varlıkların işidir. Ak partililerin iradesinin olup olmadığını bilemiyorum ama senin iradesiz bir varlık olduğunun kanaatini getirdim.
Ampulsun yani 😖😖😖

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom