Ampullerin varmı bende onu merak ettim.Hayvanların iradesi sizce var mı? Kedi, köpek, kuş, balık vb. bunların iradesi var mı varsa kullanıyorlar mı? Beraber tartışalım.
sadece hayatta kalma güdüleri var. Örnek: Beslenme, üreme, kendilerini savunma vesaire. Köpeklerde yok mu derseniz, onlardaki de sadakat hissi. Bu insan bana yemek ve ev verdi, bende onu koruyorum seviyorum gibisinden.Hayvanların iradesi sizce var mı? Kedi, köpek, kuş, balık vb. bunların iradesi var mı varsa kullanıyorlar mı? Beraber tartışalım.
Off. Bu iyiydi. Emoji attım. Ama o yetmedi. Ayrıca iyi olduğunu belirtmek istedim. Tebrik ederim.Koyunların olmadığına eminim.![]()
A1 Türkçe.Bağzılarında
Açılan konudan bu konuya nasıl bağladın hiçbir fikrim yok ancak vatandaşları desteklediği siyasi partiye göre yargılamak, hakaret etmek ancak iradesiz varlıkların işidir. Ak partililerin iradesinin olup olmadığını bilemiyorum ama senin iradesiz bir varlık olduğunun kanaatini getirdim.Ampullerin varmı bende onu merak ettim.
Ampulsun yaniAçılan konudan bu konuya nasıl bağladın hiçbir fikrim yok ancak vatandaşları desteklediği siyasi partiye göre yargılamak, hakaret etmek ancak iradesiz varlıkların işidir. Ak partililerin iradesinin olup olmadığını bilemiyorum ama senin iradesiz bir varlık olduğunun kanaatini getirdim.