🚨🚨 Hazır sistem devri bitiyor! ?? 🚨🚨

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,058

söylediğine göre artık hazır sistem-toplama sistemler satılmayacak satılsa bile size toplanmış olarak gelmeyecek.(kendiniz parçaları birleştireceksiniz)
Ayrıca bu sistemlere TRT vergisi de ekleneceğini ve artık toplama sistem olayının bittiğini ifade ediyor mesut çevik.

Arkadaşlar ben eğildim ilk kim başlıyor

reisimiz sistem alanlar hazıra alışmasın biraz el becerisi kazansın diye yapıyor bunları bizi düşünüyor :kekw:

Eklenmeyecek eklenecek olsa vatan tavsiye sistemleri oem paketler olarak değiştirmezdi :)
kanun yürürlüğe girmedi diye biliyorum. Resmi gazetede yayınlansın o zaman fiyat güncellemeleri yaparlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reisimiz sistem alanlar hazıra alışmasın biraz el becerisi kazansın diye yapıyor bunları bizi düşünüyor :kekw:
mahallemdeki kıllı bilgisayar tamircisi* abinin ramimi yalayıp yutmadan önce sistem toplanmasına 5000TL isteyip aylık 100bin tl kazanmasını istiyor reisimiz.

emdeki kıllı bilgisayar tamircisi* abinin ramimi yalayıp yutmadan önce sistem toplanmasına 5000TL isteyip aylık 100bin tl kazanmasını istiyor reisimiz.
Sorma ya ilk hazır sistemimi mahalledeki pc dükkanına götürmüştüm. Kasanın temperli camını düşürüp kırdı gözümün önünde. Akvaryum kasanın yanı hep açık kullanıyorum o sebepten 🥲

söylediğine göre artık hazır sistem-toplama sistemler satılmayacak satılsa bile size toplanmış olarak gelmeyecek.(kendiniz parçaları birleştireceksiniz)
Ayrıca bu sistemlere TRT vergisi de ekleneceğini ve artık toplama sistem olayının bittiğini ifade ediyor mesut çevik.
Benim için çokta önemli değil, bilgisayarcılar çok ekmek yer bu işten yakında bilgisayarcı su parçamı çalmış olabilirmi tarzında çok fazla konu görmeye başlarız.

Geri