Neler Yeni

Çözüldü✓ Hazır sistem hakkında yorum

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
Son düzenleme:

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
R
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhabalar öncelikle sisteminizde ki bileşenler iyi ama bir kaç soru sorarak düzeltmeler yapmak istedir. Ne için kullancaksınız amacınız nedir? İş , Oyun. Kasa tercihininiz neden 2 fanlı neden 3 fanlı tamamıyle önü mesh olan bir sistem düşünmüyorsunuz?
Sadece oyun için, kasayı da özelleştirebilirim ama bu fiyata 4060 ti alınır mı onu da düşündğm

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
R
Ekipmanları kaliteliymiş ama bu fiyata 4060 Ti değmez.
Evet bu fiyata 4070 sistemler var ama diğer ekipmanları pek kaliteli olmadığı için hiçbirini alasım da gelmiyorr uzun zamandır da bakıyorum ama hazır sistem mi alsam kendim mi toplasam bilemedim. Hazır sistemlerde ekipman kalitesi kötü diyenler de var kafam karışık yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede

Bu fiyata 4070 yada 4070 ti olur
Evet

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Evet bu fiyata 4070 sistemler var ama diğer ekipmanları pek kaliteli olmadığı için hiçbirini alasım da gelmiyorr uzun zamandır da bakıyorum ama hazır sistem mi alsam kendim mi toplasam bilemedim. Hazır sistemlerde ekipman kalitesi kötü diyenler de var kafam karışık yani

Evet
Nvdia fan boyu değilsen 7900 XT öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
berhan
işlemci 7600 + 7800xt olur derseniz pchocasi-gg12 bir üst seviye özelleştirmeyle buna benzer fiyat oluyor.

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
R
işlemci 7600 + 7800xt olur derseniz pchocasi-gg12 bir üst seviye özelleştirmeyle buna benzer fiyat oluyor.
Bu sistem hakkında da hep şikayet okudum soğudum o yüzden

Nvdia fan boyu değilsen 7900 XT öneririm

Bu nasıl sence

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ferhat Bilgi
Bu sistem hakkında da hep şikayet okudum soğudum o yüzden

Bu nasıl sence
Oyun için bence intel almayın

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Çok şikayet var özellikle coil Whine o sistemi alacak kişi ya o sese alıskın olmalı yada gürültü önleyici kulaklık almalı

Ozaman 7900 XT alıp geçsin

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
Sadece oyun için, kasayı da özelleştirebilirim ama bu fiyata 4060 ti alınır mı onu da düşündğm
Bu fiyata 4070 yada 4070 ti olur
Bende bu arkadaşın düşündüğü gibi düşünüyorum yani bu fiyata olabilir biraz youtube kanallarını takip etmenizi indirim zamanındayken bir kaç özelleştirme ile daha iyi bir sistemi alabilirsiniz...
hocam bence intelde alınabilir evet daha düşük fps alıyorsunuz ama daha stabil olduğunu düşünüyorum. yani %1 ve %0.1 fps değerleri daha düşük... Burada fiyat performansa bakılmalı..

Top Bottom