Öneri Hdd bozuldu önerileriniz nelerdir?

Batu17

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Merhaba, malesef hdd'm bozuldu geçenlerde kendini tamir etme kısmına geçti bana tavsiye ettiğiniz hdd'ler neler olur link olarak atarsanız sevinirim

500gb veya 1tb olursa daha iyi olur elimde wd vardı başka önerileriniz nelerdir

İyi günler :)

500GB
1TB

Bilgisayarınız laptop ise HDD'yi 2.5'' olarak almalısınız.

Wd Blue tercih edebilirsiniz, Seagate'lere göre daha az gürültülüdür kendisi. Performans farkı da yok zaten.

Merhaba, malesef hdd'm bozuldu geçenlerde kendini tamir etme kısmına geçti bana tavsiye ettiğiniz hdd'ler neler olur link olarak atarsanız sevinirim

Laptop için istiyorsan 2.5 inç disk alman lazım.

SSD al boşver HDD yi

Laptop İçin mi masaüstü İçin mi?

Ek olarak sistemde hiç SSD yoksa bu bahaneyle SSD alıp sistemi uçur bence HDD yi boşver 😀

Laptop İçin mi masaüstü İçin mi?

Ek olarak sistemde hiç SSD yoksa bu bahaneyle SSD alıp sistemi uçur bence HDD yi boşver 😀
Masaüstü kanka maddi sıkıntıdan dolayı alamam
ama önerin varsa atarsan sevinirim

Masaüstü kanka maddi sıkıntıdan dolayı alamam
ama önerin varsa atarsan sevinirim
250TL civarı bütçe ayırabilirsen 250GB, 450TL bütçe ayırabilirsen 500GB modeller var. Bütçen yeterse 250GB da olsa bir SSD al derim, cidden çok fark ediyor.

Bu arada anakartında M2 Slotu var mı ona göre SATA veya M2 SSD önereyim.

250TL civarı bütçe ayırabilirsen 250GB, 450TL bütçe ayırabilirsen 500GB modeller var. Bütçen yeterse 250GB da olsa bir SSD al derim, cidden çok fark ediyor.

Bu arada anakartında M2 Slotu var mı ona göre SATA veya M2 SSD önereyim.
m2 yok malesef ama kendi ssd'm var zaten hdd'yi oyun depolama vs için kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,985
Üyeler
192,579
Son üye
demque
Geri