Neler Yeni

Hdp Kılıçdaroğluna Destek Veri̇yor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne olacaktı ki zaten ha HDP(PKK) ha şimdiki CHP aynı şey benim başkanım ne diyor bu ülkede iktidar sorunu var evet ama ondan önce muhalefet sorunu var ikisini de çözeceğiz adam ya inşallah hocam geliyor

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Ne olacaktı ki zaten ha HDP ha şimdiki CHP aynı şey benim başkanım ne diyor bu ülkede iktidar sorunu var evet ama ondan önce muhalefet sorunu var ikisini de çözeceğiz adam ya inşallah hocam geliyor
Ne HDP si PKK destekliyor. PKK ne derse HDP sadece onu yapıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Olması gereken bu zaten. Bu kadar büyük bir oy potansiyeli olan bir partiyi görmezden gelmeleri akla mantığa sığacak bir hareket olmaz.
Ne olacaktı ki zaten ha HDP ha şimdiki CHP aynı şey benim başkanım ne diyor bu ülkede iktidar sorunu var evet ama ondan önce muhalefet sorunu var ikisini de çözeceğiz adam ya inşallah hocam geliyor
Muharrem İnce bahsediyorsunuz herhalde o da ikinci turda Kılıçdaroğlu destekliyor diye biliyorum.
İlk iktidar gönderecez sonra muhalefet gönderecez diyordu kendisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kürtlerin oyu olmadan ne akp iktidar olur ne CHP iktidar olur.
İki tane Kürt partisi var zaten söylememe gerek yok hepiniz biliyorsunuz zaten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Olması gereken bu zaten. Bu kadar büyük bir oy potansiyeli olan bir partiyi görmezden gelmeleri akla mantığa sığacak bir hareket olmaz.

Muharrem İnce bahsediyorsunuz herhalde o da ikinci turda Kılıçdaroğlu destekliyor diye biliyorum.
İlk iktidar gönderecez sonra muhalefet gönderecez diyordu kendisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kürtlerin oyu olmadan ne akp iktidar olur ne CHP iktidar olur.
İki tane Kürt partisi var zaten söylememe gerek yok hepiniz biliyorsunuz zaten.
Desteklemiyor Muharrem Kılıçdaroğlunu PKK nin olduğu yerde benim işim olmaz bu akp de olsa aynı Muharrem de olsa aynı değişmez PKK nin HDP nin karşısında kim varsa ona veririm ama şuanki iktidara en son oyum olursa veririm

İceWolf

80+ Silver
Desteklemiyor Muharrem Kılıçdaroğlunu PKK nin olduğu yerde benim işim olmaz bu akp de olsa aynı Muharrem de olsa aynı değişmez PKK nin HDP nin karşısında kim varsa ona veririm ama şuanki iktidara en son oyum olursa veririm
Bak ne demiş dün bunların ablaları. "ÖCALANA ÖZGÜRLÜK İÇİN AZ KALDI" Allah allah, Selodan, Fetöcülerden. PKK lılardan sonra ÖCALAN'adamı serbest bırakılma sözü verdi Kılıçdaroğlu acaba.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bak ne demiş dün bunların ablaları. "ÖCALANA ÖZGÜRLÜK İÇİN AZ KALDI" Allah allah, Selodan, Fetöcülerden. PKK lılardan sonra ÖCALAN'adamı serbest bırakılma sözü verdi Kılıçdaroğlu acaba.
Ya bunlar kadar .... Bunlar kadar .... Bunlar kadar .... Yok valla 😂 noktaları sen anladın zaten

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
İkinci turda Muharrem İnce kalmıyor hocam peki ikinci turda kime vermeyi düşünüyorsunuz yanlış anlamayın meraktan sordum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İkinci turda Muharrem İnce kalmıyor hocam peki ikinci turda kime vermeyi düşünüyorsunuz yanlış anlamayın meraktan sordum.
Vermicem kimseye muhterem kalırsa yine ona veririm

Megan

80+ Silver
Kknun en büyük vaati zaten seloyu çıkartmak. Gerçi başka yapılanları yıkmak dışında vaati mi vardı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Zamanında akp de çözüm süreci dedi içimize soktu bu hainleri şimdi vuruyor

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar cidden koyunluk yapmaya gerek yok, azıcık mantıklı düşünün.

HDP'nin %10-11 civarında oyu mevcut. AKP HDP'yi ziyaret edince ve destekliyince diplomasi oluyor da, CHP HDP'yi ziyaret edince ve destekliyince terörist mi oluyor? HDP ziyaret edilmeyecekse, kapatalım partiyi gitsin. CHP'nin seçimi kazanması için, HDP'nin oyuna ihtiyacı var. Tabi ki HDP'yi ziyaret edecek ve destekler ihtiyaç var.

İceWolf

80+ Silver
Zamanında akp de çözüm süreci dedi içimize soktu bu hainleri şimdi vuruyor
Ben şahsi fikrimi söyleyim. İnce; annesi babası TÜRK olan vatan evladıdır. 2. türda Cumhur ittifakı adayıyla İnce nin yarışmasını isterim. Hangisi kazanırsa önemli değil, vatan evladı olsun yeter. Yoksa 6 lı masada ve HDP yöneticilerinde annesi babası TÜRK-KÜRT olan 1 tane adam yok. Tamamı ya tek yada çift taraflı ermeni. Ben ülkemi ermeninin yönetmesini istemiyorum. Ermeni örgütünün ülkem insanlarını öldürmesini istemiyorum.

Top Bottom