Neler Yeni

Hdp Kılıçdaroğluna Destek Veri̇yor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Diğer konudada Atatürke hakaret etmelerinede tek kelime edemedin. Boşver partileri, sen ne ayaksın...
Atatürk bu Ulus için çok büyük işler başarmış önemli bir lider saygımız ona sonsuz Atatürk olsa şimdiki CHP yi kökten asardi zaten Atatürk ün partisi hainler ile teröristler ile birlikte olmaz

agalar ben engelledim tüm aktrolleri siz de engelleyin siz alıntılayınca direk ne yazdığına bakasım geliyor şunlara prim vermeyin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
ne kadar doğru bulmasam da, göz ardı edilemeyecek kadar oy alıyor ve kk nin kazanması için bu hamleyi yapacağını hepimiz az çok biliyorduk

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Havalı değilim adam gibi yönetecek biri olursa veririm diğer türlü ne halleri varsa görsünler
Mesaj otomatik birleştirildi:

PKK ya mi oy verelim ülkenin içinden geçenlere mi oy verelim sen hangisini istersin
O halde şu anki iktidardan memnunsun? Ha bu arada hatırlatayım şu anki iktidarın vekilleri pkk dediğin örgütün elebaşını öve öve bitiremiyordu. Hdpyi meclise alan da şu anki iktidardı. At gözlüğüyle bakmayın artık bi şeylere. Hdpnin oyları çok yüksek. İktidarın değişebilmesi için o oylara ihtiyaç var. Zamanında hdp akp iktidarı ortaya çıkınca bütün memleket ülke teroristlere pkkya kalacak diyordu öyle bir şey olmadı. Zaten hdp bakanlık istemiyor. Hepimiz bu vatanı seviyoruz. Hepimiz pkkdan nefret ediyoruz. Hdpyi sevmiyoruz. ama en azından mantıklı düşünebiliyoruz. Kaldı ki ince dediğin adam da zamanında hdpyle ittifak kuran chp çıkışlı biri. O zaman niye ses etmiyordu? Bi daha düşün kardeşim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O halde şu anki iktidardan memnunsun? Ha bu arada hatırlatayım şu anki iktidarın vekilleri pkk dediğin örgütün elebaşını öve öve bitiremiyordu. Hdpyi meclise alan da şu anki iktidardı. At gözlüğüyle bakmayın artık bi şeylere. Hdpnin oyları çok yüksek. İktidarın değişebilmesi için o oylara ihtiyaç var. Zamanında hdp akp iktidarı ortaya çıkınca bütün memleket ülke teroristlere pkkya kalacak diyordu öyle bir şey olmadı. Zaten hdp bakanlık istemiyor. Hepimiz bu vatanı seviyoruz. Hepimiz pkkdan nefret ediyoruz. Hdpyi sevmiyoruz. ama en azından mantıklı düşünebiliyoruz. Kaldı ki ince dediğin adam da zamanında hdpyle ittifak kuran chp çıkışlı biri. O zaman niye ses etmiyordu? Bi daha düşün kardeşim.
Sen kime oy veriyorsun onu söyler misin

HDP bakanlığı bırak pkk şehire insin diyor HDP yi ve PKK yı babam dahi savunsa yok sayarım Muharrem İnce şuan ittifak yapsa onu da yok sayarım ben onlar ile kim birlikte ise onu yok sayarım biliyorum akp de onlar ile anlaşmaya çalıştı o zaman da büyük tepki gösterdik oy vermedik şimdi de aynısı CHP yapıyor x başka parti de yapsa ona da tepkim aynı olur HDP nin savunulacak tek bir ufacık nedeni olamaz isterse yüzde 25 oy alsınlar onu ve onu sevip savunan zihniyete nefret gözüyle bakıyorum he şuan ki iktidari da beğenmiyorum onu da söylüyorum at gözlüğü bende yok onları görüyor yakından biliyoruz

Son düzenleme:

majorw0w

80+ Silver
Sen kime oy veriyorsun onu söyler misin

HDP bakanlığı bırak pkk şehire insin diyor HDP yi ve PKK yı babam dahi savunsa yok sayarım Muharrem İnce şuan ittifak yapsa onu da yok sayarım ben onlar ile kim birlikte ise onu yok sayarım biliyorum akp de onlar ile anlaşmaya çalıştı o zaman da büyük tepki gösterdik oy vermedik şimdi de aynısı CHP yapıyor x başka parti de yapsa ona da tepkim aynı olur HDP nin savunulacak tek bir ufacık nedeni olamaz isterse yüzde 25 oy alsınlar onu ve onu sevip savunan zihniyete nefret gözüyle bakıyorum he şuan ki iktidari da beğenmiyorum onu da söylüyorum at gözlüğü bende yok onları görüyor yakından biliyoruz
Aga bunlara laf söyleyince otomatik ak partili oluyorsun. chp kazansın dakikasında öcalan serbest kalacak :) Yürekleri de sızlamıyor.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
10 lafı var 9'u yalan 1'i şüpheli
Neden chp ve hdpyi gömünce şimdiki iktidarla karşılaştırıyorsunuz akpyi desteklemiyoruz ki

Kaldı ki ince dediğin adam da zamanında hdpyle ittifak kuran chp çıkışlı biri.
aynen kardeşim :D

Top Bottom