Defol git aktroll senle uğraşamam.Diğer konudada Atatürke hakaret etmelerinede tek kelime edemedin. Boşver partileri, sen ne ayaksın...
Defol git aktroll senle uğraşamam.Diğer konudada Atatürke hakaret etmelerinede tek kelime edemedin. Boşver partileri, sen ne ayaksın...
Atatürk bu Ulus için çok büyük işler başarmış önemli bir lider saygımız ona sonsuz Atatürk olsa şimdiki CHP yi kökten asardi zaten Atatürk ün partisi hainler ile teröristler ile birlikte olmazDiğer konudada Atatürke hakaret etmelerinede tek kelime edemedin. Boşver partileri, sen ne ayaksın...
Makarna yemekten beyinleri erimiş bunların zaten.agalar ben engelledim tüm aktrolleri siz de engelleyin siz alıntılayınca direk ne yazdığına bakasım geliyor şunlara prim vermeyin
evetMakarna yemekten beyinleri erimiş bunların zaten.
Biraz saygılı tartışma yapın söylediğin Kelime hiç hoş değil yakışmıyorMakarna yemekten beyinleri erimiş bunların zaten.
Çok havalısın kanka devamGitmicem ne boşu![]()
Havalı değilim adam gibi yönetecek biri olursa veririm diğer türlü ne halleri varsa görsünlerÇok havalısın kanka devam
PKK ya mi oy verelim ülkenin içinden geçenlere mi oy verelim sen hangisini istersinÇok havalısın kanka devam
O halde şu anki iktidardan memnunsun? Ha bu arada hatırlatayım şu anki iktidarın vekilleri pkk dediğin örgütün elebaşını öve öve bitiremiyordu. Hdpyi meclise alan da şu anki iktidardı. At gözlüğüyle bakmayın artık bi şeylere. Hdpnin oyları çok yüksek. İktidarın değişebilmesi için o oylara ihtiyaç var. Zamanında hdp akp iktidarı ortaya çıkınca bütün memleket ülke teroristlere pkkya kalacak diyordu öyle bir şey olmadı. Zaten hdp bakanlık istemiyor. Hepimiz bu vatanı seviyoruz. Hepimiz pkkdan nefret ediyoruz. Hdpyi sevmiyoruz. ama en azından mantıklı düşünebiliyoruz. Kaldı ki ince dediğin adam da zamanında hdpyle ittifak kuran chp çıkışlı biri. O zaman niye ses etmiyordu? Bi daha düşün kardeşim.Havalı değilim adam gibi yönetecek biri olursa veririm diğer türlü ne halleri varsa görsünler
Mesaj otomatik birleştirildi:
PKK ya mi oy verelim ülkenin içinden geçenlere mi oy verelim sen hangisini istersin
Sen kime oy veriyorsun onu söyler misinO halde şu anki iktidardan memnunsun? Ha bu arada hatırlatayım şu anki iktidarın vekilleri pkk dediğin örgütün elebaşını öve öve bitiremiyordu. Hdpyi meclise alan da şu anki iktidardı. At gözlüğüyle bakmayın artık bi şeylere. Hdpnin oyları çok yüksek. İktidarın değişebilmesi için o oylara ihtiyaç var. Zamanında hdp akp iktidarı ortaya çıkınca bütün memleket ülke teroristlere pkkya kalacak diyordu öyle bir şey olmadı. Zaten hdp bakanlık istemiyor. Hepimiz bu vatanı seviyoruz. Hepimiz pkkdan nefret ediyoruz. Hdpyi sevmiyoruz. ama en azından mantıklı düşünebiliyoruz. Kaldı ki ince dediğin adam da zamanında hdpyle ittifak kuran chp çıkışlı biri. O zaman niye ses etmiyordu? Bi daha düşün kardeşim.
HDP bakanlığı bırak pkk şehire insin diyor HDP yi ve PKK yı babam dahi savunsa yok sayarım Muharrem İnce şuan ittifak yapsa onu da yok sayarım ben onlar ile kim birlikte ise onu yok sayarım biliyorum akp de onlar ile anlaşmaya çalıştı o zaman da büyük tepki gösterdik oy vermedik şimdi de aynısı CHP yapıyor x başka parti de yapsa ona da tepkim aynı olur HDP nin savunulacak tek bir ufacık nedeni olamaz isterse yüzde 25 oy alsınlar onu ve onu sevip savunan zihniyete nefret gözüyle bakıyorum he şuan ki iktidari da beğenmiyorum onu da söylüyorum at gözlüğü bende yok onları görüyor yakından biliyoruzO halde şu anki iktidardan memnunsun? Ha bu arada hatırlatayım şu anki iktidarın vekilleri pkk dediğin örgütün elebaşını öve öve bitiremiyordu. Hdpyi meclise alan da şu anki iktidardı. At gözlüğüyle bakmayın artık bi şeylere. Hdpnin oyları çok yüksek. İktidarın değişebilmesi için o oylara ihtiyaç var. Zamanında hdp akp iktidarı ortaya çıkınca bütün memleket ülke teroristlere pkkya kalacak diyordu öyle bir şey olmadı. Zaten hdp bakanlık istemiyor. Hepimiz bu vatanı seviyoruz. Hepimiz pkkdan nefret ediyoruz. Hdpyi sevmiyoruz. ama en azından mantıklı düşünebiliyoruz. Kaldı ki ince dediğin adam da zamanında hdpyle ittifak kuran chp çıkışlı biri. O zaman niye ses etmiyordu? Bi daha düşün kardeşim.
Aga bunlara laf söyleyince otomatik ak partili oluyorsun. chp kazansın dakikasında öcalan serbest kalacakSen kime oy veriyorsun onu söyler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
HDP bakanlığı bırak pkk şehire insin diyor HDP yi ve PKK yı babam dahi savunsa yok sayarım Muharrem İnce şuan ittifak yapsa onu da yok sayarım ben onlar ile kim birlikte ise onu yok sayarım biliyorum akp de onlar ile anlaşmaya çalıştı o zaman da büyük tepki gösterdik oy vermedik şimdi de aynısı CHP yapıyor x başka parti de yapsa ona da tepkim aynı olur HDP nin savunulacak tek bir ufacık nedeni olamaz isterse yüzde 25 oy alsınlar onu ve onu sevip savunan zihniyete nefret gözüyle bakıyorum he şuan ki iktidari da beğenmiyorum onu da söylüyorum at gözlüğü bende yok onları görüyor yakından biliyoruz
10 lafı var 9'u yalan 1'i şüpheliO halde şu anki iktidardan memnunsun? Ha bu arada hatırlatayım şu anki iktidarın vekilleri pkk dediğin örgütün elebaşını öve öve bitiremiyordu. Hdpyi meclise alan da şu anki iktidardı. At gözlüğüyle bakmayın artık bi şeylere. Hdpnin oyları çok yüksek. İktidarın değişebilmesi için o oylara ihtiyaç var. Zamanında hdp akp iktidarı ortaya çıkınca bütün memleket ülke teroristlere pkkya kalacak diyordu öyle bir şey olmadı. Zaten hdp bakanlık istemiyor. Hepimiz bu vatanı seviyoruz. Hepimiz pkkdan nefret ediyoruz. Hdpyi sevmiyoruz. ama en azından mantıklı düşünebiliyoruz. Kaldı ki ince dediğin adam da zamanında hdpyle ittifak kuran chp çıkışlı biri. O zaman niye ses etmiyordu? Bi daha düşün kardeşim.
aynen kardeşimKaldı ki ince dediğin adam da zamanında hdpyle ittifak kuran chp çıkışlı biri.