Neler Yeni

Hdp Kılıçdaroğluna Destek Veri̇yor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Peki yarın birgün sen gücü eline almış bir hükümete karşı çıktın diye idam edilirsen?
Peki ya suçsuz biris idam edilirse?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suçsuz değiller ama idamları da savunulacak şeyler değil.
Onların savunulacak tek yanı yok bu da bu konu hakkında son görüşüm olsun

Besim Tibuk

80+ Gold
Bak hocam seçim Kürt oylarından geçiyor. Bu tarz flörtleşmeleri yapmak zorundalar. Siyaset pis bir iş, her türlü entrikayı içerir. Şu an muhalefet, iktidar çatısında *başa gelmesi mümkün* olup bu konuda alnı ak tek parti yoktur. Ondan dolayı ehveni şer olana bakacağız.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bak hocam seçim Kürt oylarından geçiyor. Bu tarz flörtleşmeleri yapmak zorundalar. Siyaset pis bir iş, her türlü entrikayı içerir. Şu an muhalefet, iktidar çatısında *başa gelmesi mümkün* olup bu konuda alnı ak tek parti yoktur. Ondan dolayı ehveni şer olana bakacağız.
Ne olursa olsun knka ben kabul de etmiyorum oy da vermiyorum hayırlısı olsun artık

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,186
İsim
Diyarhan
Beyler hdp destek verince tü kaka diyoruz ama sonuçta dağdaki gerilla oy vermiyor senin benim gibi doğuda oy kullanan teyzeler amcalar oy veriyor.

Techno08

80+ Gold
Hdp altılı masada değil yani herhangi bir hak talep edemezler etseler bile CHP'nin kabul edeceğini düşünmüyorum bu yüzden eğer iktidarı göndermek istiyorsanız şimdi tam sırası yok CHP'ye vermem falan demeyin eğer vermezseniz halinizden Memnunsunuz demektir. Bu son şansınız çünkü şeriat gelecek hüdapar öyle dedi şeriatı getireceğiz dedi bu yüzden bundan dolayı korkuyorum umarım yanılırım ama görünen o ki bu son halk oylaması demek oluyor. Bu yüzden kimse kusura bakmasın aday seçme gibi bir lüksümüz yok Hollandada değiliz.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Kardeşim cidden siz şuan pazarlık yapacak durumda mısınız ?
Boş yoğurt kovası bile olsa vereceksiniz.
Kim çıkarsa o proje zaten ama yapacak bir şey yok kadroların değişmesi lazım...

Dark Days

80+ Bronze

Sen chp'nin, hdp'yi oy için kullandığını biliyorsun da, hdp, chp'nin kendini oy için kullandığını bilmiyor mu yani?

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin de bunu hdp anlamamış olabilir mi?

Neyse, seçimden sonra ne tavizler verildiğini hep birlikte oturup izleriz.

Besim Tibuk

80+ Gold
Sen chp'nin, hdp'yi oy için kullandığını biliyorsun da, hdp, chp'nin kendini oy için kullandığını bilmiyor mu yani?

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin de bunu hdp anlamamış olabilir mi?

Neyse, seçimden sonra ne tavizler verildiğini hep birlikte oturup izleriz.
HDP kendisini kapatmayacak olan bir partiyle gayet tabii işbirliği yapacaktır.

Top Bottom