Besim Tibuk
80+ Gold
Aynen kanziChp tayfası alışık zaten, her evden bir oy Chp'ye, bir oy hdp'ye. Tarih hiç sektirmeden tekerrür ediyor.
Aynen kanziChp tayfası alışık zaten, her evden bir oy Chp'ye, bir oy hdp'ye. Tarih hiç sektirmeden tekerrür ediyor.
oy lazım hdp chp ile iktidar kurmasaydı akp alacaktı hdp yi şimdi hdp yi alamadıkar hüda parı aldılarNe olacaktı ki zaten ha HDP(PKK) ha şimdiki CHP aynı şey benim başkanım ne diyor bu ülkede iktidar sorunu var evet ama ondan önce muhalefet sorunu var ikisini de çözeceğiz adam ya inşallah hocam geliyor
Hepsi birbirinden beteroy lazım hdp chp ile iktidar kurmasaydı akp alacaktı hdp yi şimdi hdp yi alamadıkar hüda parı aldılar![]()
Muharrem İnce, BabalaTV'de yaptığı açıklamada seçim ikinci tura kalır ve Kılıçdaroğlu ile Erdoğan yarışırsa, biz Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz dedi. PKK'nın kimi desteklediğinin umrunda olduğunu sanmıyorum. Ki, kendisinin son düzlükte adaylıktan çekileceğini de düşünüyorum.Desteklemiyor Muharrem Kılıçdaroğlunu PKK nin olduğu yerde benim işim olmaz bu akp de olsa aynı Muharrem de olsa aynı değişmez PKK nin HDP nin karşısında kim varsa ona veririm ama şuanki iktidara en son oyum olursa veririm
Öyle bişey olursa onu da desteklemem bakicaz şuan ona vericem duruma göre değiştiririm PKK HDP ile kim ittifak yaparsa kim iş birliği yaparsa ona zırnık oy yokMuharrem İnce, BabalaTV'de yaptığı açıklamada seçim ikinci tura kalır ve Kılıçdaroğlu ile Erdoğan yarışırsa, biz Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz dedi. PKK'nın kimi desteklediğinin umrunda olduğunu sanmıyorum. Ki, kendisinin son düzlükte adaylıktan çekileceğini de düşünüyorum.
Vallahi hocam bende HDP ile ittifak olana oy vermek istemem ancak 22 yıllık bu düzeni değiştirmek gerekiyor artık. Yapacağımız bir şey maalesef yok. 2. Tura kalacak adaylar belli.Öyle bişey olursa onu da desteklemem bakicaz şuan ona vericem duruma göre değiştiririm PKK HDP ile kim ittifak yaparsa kim iş birliği yaparsa ona zırnık oy yok
Tam olarak bu kafadaki seçmenin İnce'ye oy vermesi mantıklı işte. "İkinci turda KK'ye oy vereceğim." diyen birinin ilk turda İnce'ye oy vermesi, seçimi kaybetme çalışmasından başka bir şey değil.Öyle bişey olursa onu da desteklemem bakicaz şuan ona vericem duruma göre değiştiririm PKK HDP ile kim ittifak yaparsa kim iş birliği yaparsa ona zırnık oy yok
Oy kullanmam knka zor değilArkadaşlar Demirtaş hakkında konuşuyorsunuz da, bağımsız yargı istiyor musunuz? İstiyorsunuz.
Bağımsız Yargı karar verir serbest bırakılır ki %100 serbest kalacaktır. Ulusal Mahkemelerde "Serbest" kararı verilmiş birisi Türkiye'deki BAĞIMSIZ Yargı da hayli hayli serbest kalır.
Vallahi hocam bende HDP ile ittifak olana oy vermek istemem ancak 22 yıllık bu düzeni değiştirmek gerekiyor artık. Yapacağımız bir şey maalesef yok. 2. Tura kalacak adaylar belli.
CHP ye asla oy vermemTam olarak bu kafadaki seçmenin İnce'ye oy vermesi mantıklı işte. "İkinci turda KK'ye oy vereceğim." diyen birinin ilk turda İnce'ye oy vermesi, seçimi kaybetme çalışmasından başka bir şey değil.
Bağımsız yargı Demirtaş'ı serbest mi bırakır? Bu adam terörist la?Arkadaşlar Demirtaş hakkında konuşuyorsunuz da, bağımsız yargı istiyor musunuz? İstiyorsunuz.
Oy kullanmamak zor değil ama oy kullanmamak bana kalırsa bu düzene "evet" demekle aynı şey. Bir tarafta Hüda-Par, diğer tarafta HDP. İki ucu b*klu değnek.Oy kullanmam knka zor değil
Terörist olduğunu cümle Alem biliyor. AB Mahkemeleri falan "Serbest" kararı verdi. AB Mahkemeleri En bağımsız mahkemelerdir. Bu mahkemeler bu kararı verdilerse Türkiye'de hayli hayli verir. Ben bu karar için sevinmiyorum, sevinsem gider HDP'ye basarım zaten.Bağımsız yargı Demirtaş'ı serbest mi bırakır? Bu adam terörist la?
AB de zaten Türkiye nin iyi olmasını istemez kendileri yönetmek isterOy kullanmamak zor değil ama oy kullanmamak bana kalırsa bu düzene "evet" demekle aynı şey. Bir tarafta Hüda-Par, diğer tarafta HDP. İki ucu b*klu değnek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Terörist olduğunu cümle Alem biliyor. AB Mahkemeleri falan "Serbest" kararı verdi. AB Mahkemeleri En bağımsız mahkemelerdir. Bu mahkemeler bu kararı verdilerse Türkiye'de hayli hayli verir. Ben bu karar için sevinmiyorum, sevinsem gider HDP'ye basarım zaten.
Bağımsız yargı ayrıdır AB'nin menfaatleri ayrıdır hocam.AB de zaten Türkiye nin iyi olmasını istemez kendileri yönetmek ister
Bu adam açık açık terörist videolarda belli her şey açık adamların milletvekili PKK nin adamı ile görselleri çıktı kadın kaçtı gelmedi bunlarin haritadan silinmesi lazım benceBağımsız yargı ayrıdır AB'nin menfaatleri ayrıdır hocam.