Neler Yeni

Hdp Kılıçdaroğluna Destek Veri̇yor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Ne olacaktı ki zaten ha HDP(PKK) ha şimdiki CHP aynı şey benim başkanım ne diyor bu ülkede iktidar sorunu var evet ama ondan önce muhalefet sorunu var ikisini de çözeceğiz adam ya inşallah hocam geliyor
oy lazım hdp chp ile iktidar kurmasaydı akp alacaktı hdp yi şimdi hdp yi alamadıkar hüda parı aldılar 🤡

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Desteklemiyor Muharrem Kılıçdaroğlunu PKK nin olduğu yerde benim işim olmaz bu akp de olsa aynı Muharrem de olsa aynı değişmez PKK nin HDP nin karşısında kim varsa ona veririm ama şuanki iktidara en son oyum olursa veririm
Muharrem İnce, BabalaTV'de yaptığı açıklamada seçim ikinci tura kalır ve Kılıçdaroğlu ile Erdoğan yarışırsa, biz Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz dedi. PKK'nın kimi desteklediğinin umrunda olduğunu sanmıyorum. Ki, kendisinin son düzlükte adaylıktan çekileceğini de düşünüyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Muharrem İnce, BabalaTV'de yaptığı açıklamada seçim ikinci tura kalır ve Kılıçdaroğlu ile Erdoğan yarışırsa, biz Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz dedi. PKK'nın kimi desteklediğinin umrunda olduğunu sanmıyorum. Ki, kendisinin son düzlükte adaylıktan çekileceğini de düşünüyorum.
Öyle bişey olursa onu da desteklemem bakicaz şuan ona vericem duruma göre değiştiririm PKK HDP ile kim ittifak yaparsa kim iş birliği yaparsa ona zırnık oy yok

Bura.K

80+ Silver
Arkadaşlar Demirtaş hakkında konuşuyorsunuz da, bağımsız yargı istiyor musunuz? İstiyorsunuz.
Bağımsız Yargı karar verir serbest bırakılır ki %100 serbest kalacaktır. Ulusal Mahkemelerde "Serbest" kararı verilmiş birisi Türkiye'deki BAĞIMSIZ Yargı da hayli hayli serbest kalır.
Öyle bişey olursa onu da desteklemem bakicaz şuan ona vericem duruma göre değiştiririm PKK HDP ile kim ittifak yaparsa kim iş birliği yaparsa ona zırnık oy yok
Vallahi hocam bende HDP ile ittifak olana oy vermek istemem ancak 22 yıllık bu düzeni değiştirmek gerekiyor artık. Yapacağımız bir şey maalesef yok. 2. Tura kalacak adaylar belli.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Tam olarak bu kafadaki seçmenin İnce'ye oy vermesi mantıklı işte. "İkinci turda KK'ye oy vereceğim." diyen birinin ilk turda İnce'ye oy vermesi, seçimi kaybetme çalışmasından başka bir şey değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Arkadaşlar Demirtaş hakkında konuşuyorsunuz da, bağımsız yargı istiyor musunuz? İstiyorsunuz.
Bağımsız Yargı karar verir serbest bırakılır ki %100 serbest kalacaktır. Ulusal Mahkemelerde "Serbest" kararı verilmiş birisi Türkiye'deki BAĞIMSIZ Yargı da hayli hayli serbest kalır.

Vallahi hocam bende HDP ile ittifak olana oy vermek istemem ancak 22 yıllık bu düzeni değiştirmek gerekiyor artık. Yapacağımız bir şey maalesef yok. 2. Tura kalacak adaylar belli.
Oy kullanmam knka zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak bu kafadaki seçmenin İnce'ye oy vermesi mantıklı işte. "İkinci turda KK'ye oy vereceğim." diyen birinin ilk turda İnce'ye oy vermesi, seçimi kaybetme çalışmasından başka bir şey değil.
CHP ye asla oy vermem

Bura.K

80+ Silver
Oy kullanmam knka zor değil
Oy kullanmamak zor değil ama oy kullanmamak bana kalırsa bu düzene "evet" demekle aynı şey. Bir tarafta Hüda-Par, diğer tarafta HDP. İki ucu b*klu değnek.

Bağımsız yargı Demirtaş'ı serbest mi bırakır? Bu adam terörist la?
Terörist olduğunu cümle Alem biliyor. AB Mahkemeleri falan "Serbest" kararı verdi. AB Mahkemeleri En bağımsız mahkemelerdir. Bu mahkemeler bu kararı verdilerse Türkiye'de hayli hayli verir. Ben bu karar için sevinmiyorum, sevinsem gider HDP'ye basarım zaten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Oy kullanmamak zor değil ama oy kullanmamak bana kalırsa bu düzene "evet" demekle aynı şey. Bir tarafta Hüda-Par, diğer tarafta HDP. İki ucu b*klu değnek.

Terörist olduğunu cümle Alem biliyor. AB Mahkemeleri falan "Serbest" kararı verdi. AB Mahkemeleri En bağımsız mahkemelerdir. Bu mahkemeler bu kararı verdilerse Türkiye'de hayli hayli verir. Ben bu karar için sevinmiyorum, sevinsem gider HDP'ye basarım zaten.
AB de zaten Türkiye nin iyi olmasını istemez kendileri yönetmek ister

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bağımsız yargı ayrıdır AB'nin menfaatleri ayrıdır hocam.
Bu adam açık açık terörist videolarda belli her şey açık adamların milletvekili PKK nin adamı ile görselleri çıktı kadın kaçtı gelmedi bunlarin haritadan silinmesi lazım bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,879
Üyeler
168,047
Son üye
Mert Lorenz
Top Bottom