Neler Yeni

Hedef

Ak'f

80+ Bronze
Allah'ım YKS'de ilk 20K'ye gireyim geri kalan her şeyi halledeceğim ya rabbim.Tek hedef ya sadece ilk 20K o kadar.Tek hedefim bu,gerisi bende vallaha ya.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Kardeş bu Alalh ile senin aranda olan bişey. Bunu neden teknolojinin tartışıldığı bilgisayar parçalarının havalarda uçuştuğu bi forumda paylaşma gereği duydun merak ettim. Hemde sabahın 7'sinde

HumanvVol2

80+ Bronze
Kardeş bu Alalh ile senin aranda olan bişey. Bunu neden teknolojinin tartışıldığı bilgisayar parçalarının havalarda uçuştuğu bi forumda paylaşma gereği duydun merak ettim. Hemde sabahın 7'sinde
Burda sadece teknoloji tartışılmıyor ama evet bende pek anlayamadım.

Ak'f

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 saniye kadar forum konularına bakar isen 75 civarı açılabilecek konunun olduğunu ve bunun yanında da sadece 1600AF'nin konuşulmadığı,dizilerin bile açılabilecek bir başlığa potansiyelinin olduğunu görebilirsin.

Aboubakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Tuğrul Şayir
Konuyu arkadaş gidip Toplama Bilgisayar kategorisine açmamış ki neden Gereksiz ve Hadsiz tepkiler gösterdiğinizi anlayamadım. Konu dışı burası forum kurallarına aykırı olmadığı sürece isteyen istediği konuyu istediği şekilde açmakta özgür. Diğer kullanıcılarda bu konuyu okuyup okumamakta özgür. Rahatsız olan konu dışı kategorisinde açılan konulara tıklamasın Bu kadar zor değildir herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,644
Üyeler
163,697
Son üye
EnEsFc161
Top Bottom