✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yorumun altına yazın diyor, alıntıla demiyor ki?@Kürşat Kütükçü meraktayız hocam
Yorumun altına yazın diyor, alıntıla demiyor ki?@Kürşat Kütükçü meraktayız hocam
BEN ŞİMDİ KONTROL EDİP ŞANSLI KİŞİYE DM DEN MESAJ ATACAĞIM TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN SİZLERİ SEVİYORUM DADG
Alıntılamak ile ilgili bir şey geçmediği için öyle yazdım direk.Mahir Ertuğrul kazandı bence alıntılayıp atmış
meraktayız hocam demişim kulaklık standı için çirkeflik yapacak değilim hocamYorumun altına yazın diyor, alıntıla demiyor ki?
Sağlık olsun hocamMahir Ertuğrul kazandı bence alıntılayıp atmış
bunu diyen arkadaşın da aynı şekilde yorum yapmış olması dışında başka bir sorun yokHediye standı almak istiyorum
Ben kazandığımı iddia etmedim ya da meraktayım demedim. Senin kazandığını iddia eden mesajı alıntılayacaktım yanlışla senin mesajı alıntılamışım. Çekilişe katılmak kadar doğal ne var?meraktayız hocam demişim kulaklık standı için çirkeflik yapacak değilim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlık olsun hocam
@Jnwander hocam alırsan hayırlı olsun yanlış anlamıyorsundur inşallah beni
bunu diyen arkadaşın da aynı şekilde yorum yapmış olması dışında başka bir sorun yok
Yok estağfurullah yanlış anlamadım.meraktayız hocam demişim kulaklık standı için çirkeflik yapacak değilim hocam
Sağlık olsun hocam
@Jnwander hocam alırsan hayırlı olsun yanlış anlamıyorsundur inşallah beni
bunu diyen arkadaşın da aynı şekilde yorum yapmış olması dışında başka bir sorun yok
Evet doğru kişiye gitti, teşekkürler çekiliş için.BEYLER ADALETLİ BİRİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM YORUMLAR ARASI NUMARA VAR KONTROL ETTİM BENİM YORUMUN NUMARASI 143 YANİ 144 OLAN KAZANMIŞ OLUYOR BU BAĞLAMDA KAZANAN KİŞİ ODA Jnwander isimli kullanıcı belgeler mevcuttur